Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel yazdim renktas. Lutfen uzerine alinma. Pek tartismayi takip etmiyorum. Hosuma gitmiyor. Haddime dusermi bilmiyorum, ama gercekten uzak kalmak en uygunu. Zaten gercek hayatin sıkıntısı yetiyor. Bu platforma dunya telasindan bir nebze kacmak icin giriyor bircok insan. Birde burda rencide edici tavirlarin sergilenmesi olmuyor haliyle.

Uzerine alinacak sekilde yazdiysam ozur dilerim. Niyetim degildi
Estağfirullah hocam

Peki,

Sezon icinde 18´lik stoper oynatip CL dahil, devre arasi 13 milyona satarak, sattigi paraya stoper hattini, hemde devre arasinda yeniden kurup, su an o stoperlerin bir tanesinin bile 10-15 milyon avrolar üzerinde tartisildigi yerde, sagliksiz bir yönetimden bahsedebilirmiyiz ? Galatasaray kulübünde kac tane hoca gördük son 5 yilda, sadece buna benzer bir hamle yapan ikinci bir hoca bulundu mu son yillarda ?

Sen politikaci olsan ilk yapacagin is meclise Fatih Terimi koruma kanunu teklif etmek olurdu herhalde :). Kati suretle elestirilemez, elestirilmesi teklif dahi edilemez.

Nasil Luyindama-Marcao transferlerinde ovduysek, bazi transferlerde elestirmeyi de bilmek lazim. Ayrica Ozan 13 degil 11 e gitti. 13 e gelen ve elde patlama ihtimali olan Diagne transferini elestirmek lazim mesela. Rotasyon olsun diye yapilan bazi transferleri elestirmek lazim.

Olmuyor beyler. Yakisik almiyor.
GSC forumu gerçekten cok guzel bir platform ve saniye basi yeni mesaj ve iletiler ile doya doya vakit gecirebiliyor insan. Lakin bunun yaninda renktaslar birbirini kirma ve rencide etmekte hicbir beis gormuyor. Buda uzuyor.

Ben bundan 1 sene oncesine kadar aslantepe.biz websitesinde takiliyordum. O site burasi kadar işlek değildi. Bazen yarim saatte bir yazi ciktigi olurdu. Lakin inanilmaz sicak ve durust bir ortam vardi. Burda neden aynisini olmasin. Tek arzumuz bu renklerin yukarida dalgalanmasi. Buda ortak arzu olunca dusunce farki vs. hepsi geride kaliyor
Bu yazının bir gurbetçi'den çıkma ihtimali yok. :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt