Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat hadi vasat diyelim de... belki 32-33 yaşında olan okaka ondanda kötü. Canlı izlemedim herhalde adamı hiç.

Oda bedavaya gelmeyecek sonuçta. Tam Trabzonspor seviyesinde olan bir transfer olur açıkçası.

Trabzon seviyesi forvet Rodallega son sene sende olsa 26.hafta şampiyondun. Ben Vedat'tan daha çok uyacağına inanıyorum , bu benim görüşüm.

[B]YellowRed Post[/B]‏ @[B]yellowredpost[/B] 4 dk.4 dakika önce
Daha fazla
Evren Göz: "Selçuk'un teknik heyete girmesini istiyorlar, Selçuk da istiyor. Selçuk bir kere futbolu bıraksa da Galatasaray'da kalacak... Hocalık yolundaki stajını Galatasaray'da yapacak.''

Doğru olan takımla 1 senelik daha sözleşme imzalaması. Ücret almadan bir sene oynarsa kendisi hiçbir şey kaybetmez ama taraftar önünde ve oyuncular karşısında büyük saygı duyulur.

Okay yerine Seri yazsan ruh ikizim diyeceğim senin için :cool:

Renktaş 15 yabancı olur. Kimden feragat edeceksin? Bence Okay o mevkide banko oynayabilecek yeri oyuncu. Yaşı da genç. Parayı Okay'a basmak lazım bu sene. İlk 11'in tamamen yabancı olması dezavantaj oluyor çoğu zaman.

Aksama Sener KAP var

Hazirmiyizzzzzz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geçen yıla göre daha iyiyiz ama transferde. Daha Haziran olmadan öyle ya da böyle bütün transferlerde aşama kaydettik. Şimdi şu bütün anlaştıklarımız da imza atsa da kampa tam kadro gitsek.

Onu hesaba katmamıştım ama +10 isterler Okay için bence

5m Euro kiralama ücreti, 6-7m Euro zorunlu satın alma bedeline biter bu iş.

Yazdığım kadroda bonservis verilecek birkaç oyuncu var. Diagne + Belhanda'dan toplam 25m Euro gelirse rahatlıkla karşılar:
Ozornwafor = 0,3m Euro
Lyundama = 3,8m Euro
Okay = Kiralama ücreti olacağı için bonservisten sayılmaz.
Trezegeut = 7m Euro
Onyekuru = Kiralık
Okan Kocuk = 1m Euro
Vedat = 3,5m Euro
Aboubakar = 12m Euro

Not: Aboubakar için kiralama ücreti + zorunlu opsiyon yapılabilirse Okay'a direk bonservis basılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt