Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[B]Red Report[/B]‏ @[B]RedReport_[/B] 36 sn.36 saniye önce
Daha fazla
Bazı Galatasaray taraftarlarının Instagram olayları; Sneijder sonrası Belhanda’ya 10 numara verilince küfürlü yorum. Küme düşen takımdan geldiği için Marcao’ya küfürlü yorum. Formsuz dönemde Podolski’ye küfürlü yorum. Diagne’ye ağır küfürlü yorum.

İşte bunu yapan adamlar taraftar falan değil tamamen gerzek.

49962

Bu arada, kimse Diagneyi kizmasin. Gidin Mustafa Cengiz ve apdur baskana kizin, 1 senedir forvet almazsan boyle oturursun.

Ne demek gitmiyorum

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. benim düşüncem bu kardeşim. hakan bir efsanedir. öyle yada böyle komple bir oyuncudur. Muriqi ise hakan şükür yolunda ilerleme potansiyeli olan bir futbolcudur. ben o potansiyeli ondan görüyorum. Fatih terim de o potansiyeli onda görüyorki 1. santraforum olma şansını sana veriyorum demiş. Ki bunlar duyum değil 1. ağızdan menejerinden söylenen şeyler. Asış Terim gibi bir hocanın tecrübesine ve öngörüsüne laf söyleme cehalettir.
Boş yapma Fatih TERİM benim için Hakan Şükür olur mu demiş sanki, Muriqi ortalama bir oyuncu Hakan'la kıyaslayan sensin 25 yaşında sıfır kariyerli adamdan yeni hakan yaratmaya çalışan bakış açısı, insanları kırmamaya çalışıyorum ama senin fantastik dünyanla realite arasında uçurum var. Ne Muriqi sevgisi varmış sende Muriqi'de hakan potansiyeli YOK kabullen kabullenme, o zaman herkes çıksın Emre Ç.'de Messi potansiyeli var desin, TSL'den transfer edipte bir adam göster bana yüksek seviyelere gelsin, bu işin max. hali N'diaye onunda son durumu ortada, kaldı ki onun bile peşinde kaç tane takım vardı, Muriqi'ye Touluse'un 2.5€'luk teklifi dışında ilgilenen bile yok.

ŞİMDİ ENVANTER YAPALIM
diagne gitmezse eğer
bazı futbolcular feda edilecek sanırım
1-linnes 7 mn
2-yunus 4mn+%20 pay
3-fernando takas olarak gitmezse 3 mn
4-mariano 2 mn
5-maicon kiralama 1,2 mn
Yani en kötü ihtimal 17.2 mn kasaya giriş
banega-4.5 mn
muriq - 3.75 mn+%25 pay
lyundama - 5 mn
guga - 5 mn

Vedat'ı alalım forvet transferini kapatalım.

Belhanda ve Feghouli satışa çıkar herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt