Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt diagneye atılan küfürlü mesajlara kahkahalarla gülenleri sahneye alalım

saçmalamayalım

dünyada milyonlarca futbol taraftarı oyunculara saçma sapan bir sürü şey yazıyor bunu kontrol edemezsin

sadece arda, Burak, selçuk gibi adamlara yazılanlarla adamların katil olması lazım

manyak, kişiliği oturmamış bir karakter olan bu topçu bozuntusu sosyal medya şesi olmasa bu sorun olmayacak

Bülent Uygun: "4 kulüple görüşüyordum, yurt dışına gitmeyi düşünüyordum. Çin'den bir takımla da görüşüyorum. Ankaragücü'nden de teklif geldi, durumlarını anlattılar. Transfer yasağı vs olmasına rağmen bu görev herkese nasip olmaz dedim" (TRT Spor)

Hocayı birazcık tanıyorsam bu kişiyi en yakın zamanda satar olmazsa kadro dışı bırakır.Bir daha Galatasaray forması giyemez bu arkadaş.

49964

Ben hala gideceği kanaatindeyim, hatta şu hamlesi bize ekstradan birkaç milyon bile getirebilir.

Boş yapma Fatih TERİM benim için Hakan Şükür olur mu demiş sanki, Muriqi ortalama bir oyuncu Hakan'la kıyaslayan sensin 25 yaşında sıfır kariyerli adamdan yeni hakan yaratmaya çalışan bakış açısı, insanları kırmamaya çalışıyorum ama senin fantastik dünyanla realite arasında uçurum var. Ne Muriqi sevgisi varmış sende Muriqi'de hakan potansiyeli YOK kabullen kabullenme, o zaman herkes çıksın Emre Ç.'de Messi potansiyeli var desin, TSL'den transfer edipte bir adam göster bana yüksek seviyelere gelsin, bu işin max. hali N'diaye onunda son durumu ortada, kaldı ki onun bile peşinde kaç tane takım vardı, Muriqi'ye Touluse'un 2.5€'luk teklifi dışında ilgilenen bile yok.
yav he he

Bu kişiyi kim aldıysa 10 m euroya en az aynı fiyata satmak zorundadır

Diagne bir daha maça çıkamaz bu story den sonra, bizde kalır kalmaz bilmem ama maça çıkamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt