Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sakin olun.

Şikecilerin hepsi buralarda. Inadına oyuncunuza destek olun. Onların okumak istemediği bu olur.

Diagne, 30 golle ligin gol kralı. Sakin olun, illa ki gider. Gitmezse, Bartali çaresine bakar. Hoca bir şekilde verim alır.

Ayrica, 46 macta 42 gol atip santraforuna sadece Al-Nassr'a pazarliyabiliryorsan sen bu isi beceremiyorsun.

Neyse Diagne gidene kadar Muriçi kaparlar belki.

Yunusu satip o parayla banegayi alalim bari. Baska da bonservisli adam alamayiz. Mitroglu da kalmali.

Jimmy gelir inşallah. Adı geçen yerlilerden Salih'le beraber içe sinen tek isim.

Bizim taraftarda sıkıntı. Şimdi sen böyle yapınca satın alacak kuluplerin eline koz geçmiş olacak. Nasılsa satılacak taraftar istemiyor diye düşük fiyat çekecekler.

Birde bu adamın kafası kırık gitmiyorum kalıyorum diyor. Kalırsa sezon boyunca afra tafra yapar. Performansı düşer.

Mitro kendi de mutlu değil bence burda kalmaktan. Yoksa hoca onu as forvet olarak kullanırdı çoktan.
Valla yapacak bir sey yok. Bonservissiz daha iyi bir forvet varsa alsinlar ama bulabileceklerini zannetmiyorum. Arenadaki ilk macta cagnenin ırzına geçileceği icin kostas as forvet olur.

kimse gelmez bu başlıkta da

16414.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt