Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten anlam veremiyorum, gittiği hiç bir takımda tutunamayan üstelik bu tutunamama sebebi tamamen karakteri iken nasıl oluyor da Emre Mor yazmaya devam ediyorsunuz? Tamam fatih hoca var disiplinli, herkesi yoluna sokuyor da rehabilite merkezi de değiliz.
Bencede o kumara degecek bi kumasi var

Banega'nın menejeri İstanbul'a geliyor. Takasta kullanılacak Fernando, Sevilla'ya gitmeyi kabul etti.
@trtspor

Milan, Real Madrid'den Theo Hernandez'i de €20M bonservisle kadrosuna kattı. Theo, yarınki sağlık kontrolü ve imza için Milano'ya iniş yaptı. (Di Marzio)

Milan ve Real Madrid, Dani Ceballos transferi için anlaştı. €5-8M arası bedelle 2 yıllık kiralama ve €32-35M arası satın alma opsiyonu bulunacak. (Sport Mediaset)

Başakşehir geçtiğimiz sezonu Rizespor’da geçiren Azibuike ile anlaşmaya çok yakın. Ayrıca geçtiğimiz sezonu Rizespor’da kiralık olarak geçiren Awaziem transferi de gündemde. (Kaynak |
@Salimmanav
)

@futbolarena
·

Mircea Lucescu, Rus basınına konuştu:

"İstanbul'a giderek Fikret Orman'la görüştüm. Önemli görüşmeler yapmıştık ama anlaşamadık. Çünkü ben ekonomik sorunları olmayan bir kulüpte çalışmak istiyorum."

......... Serkan Kırıntılı....
Şener.. Topal.. Donk..Emre
Jimmy...Çolak...Selçuk. ..Yusuf
...............Vedat....Adem.............

Fenerbahçe, 22 yaşındaki stoper Mert Çetin için Gençlerbirliği ile görüşüyor. (TRT Spor)

bize de yazılmıştı

Adımız geçen her topçuya atlama gibi bir stratejileri var. Alabilirlerse "çalım"; alamazlarsa "fiyatı şişirdik", "zarara soktuk" hesabı. Kafa bu kadarına çalışıyor. Bizim ilgilenmediklerimizde de menajerler bizim adımızı kullanarak fenere yanlıyor muhtemelen. Allahyar transferi mesela. Aylar önce adı bizimle anılmıştı. Sonra vazgeçildi dendi falan. Bugün bakmışız fener almış. Ali Koç ve Comolli el ele daha beter hale sokacak bunları haberleri yok. :D

Bahsettiğin Anadolu takımlarından bu sene deplasmanda kaç puan alabilmişiz?

‘Anadolu takımı yeea’

Yabancı sınırına karşı hazırlık yapılıyor.Bonservissiz Türk topçular alınıyor yine de beğenilmiyor

Ben şundan emimin ki böyle tepki verenler bir anda önümüze yabancı sınırı çıkınca neden önceden hazırlık yapılmadı derler-di

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt