Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırına karşı hazırlık yapılıyor.Bonservissiz Türk topçular alınıyor yine de beğenilmiyor

Ben şundan emimin ki böyle tepki verenler bir anda önümüze yabancı sınırı çıkınca neden önceden hazırlık yapılmadı derler-di

Şurda Diagne’yi satamazsak başımız belaya girecek, adamlar yedek kulübesinde Çağlar Söyüncü, Okay Yokuşlu, Irfan Can ve Cenk Tosun’u yazıyor.

5 kuruş para yok kasada.

Hollanda 2. Lig takımı Sparta bile Halil için 2 milyon euro bonservis istiyor.

muhsin berberoglu herhalde antuya yazacakti, sasirmis olabilir.

yabancı sınırına hazırlık yapmalık bir süreç yok şu anda. hazırlık yapacaksak da altyapıdan oyunculara yada gurbetçi genç çocuklara yönelmeliyiz.
siz Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunun ve hedeflerinin ne kadar büyük olduğunun farkında olun birazcık..
jimmy , adem büyük, yusuf erdoğan kim lan bunlar.. bunların kendi takım ve klüplerine ne faydası var ki bize olsun
jimmy'i , Adem'i , Ömer'i alacağına hiç alma daha iyi sonra oyunculardan kurtulmak için uğraş dur.
transfer politikamız yanlış

Bu diagne konusunda şöyle düşünüyorum,
yaz transfer döneminde elde kullanabilecek para olmasi amacıyla ara transfer döneminde eldeki parayı gömdük bu adama iyi, güzel..
Şimdi bana göre mesela 8e de satsak karda sayarım bizi, sonuçta almasaydık bunu o zaman,şimdi satildiginda kullanabilecegimiz 8m da elimizde olmayacaktı.

Ha böyle bir durumda yangin tayfa ortalığı aleve verir 5 m zarar ettinizde falan diye ama, ara dönemde yazın kullanamayacagimiz 13ü vererek , yazın kullanılabilecek 8m kaynak yaratmış oluyoruz.. (bilale anlatır gibi anlatıyorum bazı anlamak istemeyenler için)

Bu acıdan baktığımızda da eğer 8m u iyi kullanabilirsek ben bu görünürdeki zarar durumuna fitim.. mesela banega+muric 8m a gelirse gayet makul karşılarım bu alınacak düşük bonservisi..
O yüzden biraz daha bekleyip görmek lazım ,alınacak isimler de değişebilir ama yine de burda önemli olan 0'dan yaratılmış o 8m nu iyi kullanabilmekte..

Not: tüm bu söylediklerim diagnenin 8m civarı bi bonservis bedeliyle gitmesi üzerinedir, gönül tabiiki verilen 13lere falan gitmesinden yana..

49973

fazla bonservis bedelini ödeyen Muriqi alır.
bizde şu an para yok zaten , şu an için alamayız vedat'ı..

@futbolarena
·

Mircea Lucescu, Rus basınına konuştu:

"İstanbul'a giderek Fikret Orman'la görüştüm. Önemli görüşmeler yapmıştık ama anlaşamadık. Çünkü ben ekonomik sorunları olmayan bir kulüpte çalışmak istiyorum."

Shaktar'da olduğu gibi ekonomik sorunları olmayan kulübe gelecek; pahalı,kaliteli yabancıları dolduracak takıma ama milli takımın başına geçince yabancı sayısı çok diyor kodumun paragöz, iki yüzlü bunağı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt