Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.724
- 73.247
- 5.188
3.5-4 m eurolara avrupada da forvetler var abi biri şu yönetimi uyarsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır yok o yasağı sadece FIFA veriyorSu sikecilere transfer yasagi ihtimali yokmuydu?
9 da iyibölü iki
Bi ara boyle Ali Turan 6 ay oynamadan gelmistiNe çektiysek cimbomun çocuğu muhabbetinden çektik.

o her türlü gittiDiagne gitmiedi, transferler başka bahara kaldı.
Aynen hakedenr hakettiği gibi davranacaksınVedat bizi istiyorsa bu oyuncuya atıyorum yıllık 1.5 mu teklif ettin maaş olarak. Şimdi hemen arayıp diyeceksin ki yıllık 1.75 milyon € + 2 milyon € da imza parası vereceğiz sana kötü niyetli kulübüne 4 vermek yerine. 6 ay bekle Ocak'ta da protokol yaparız.
Göreyim bi Rize başkanını o zaman. 3'e 1 saatte bırakıyor mu bırakmıyor mu. Umarım çekiliriz bu kumpastan ve Vedat gerçekten bizi istiyorsa kariyerini düşünüyorsa bekler. Beklemiyorsa da istediği yere gidebilir.
Ne çektiysek cimbomun çocuğu muhabbetinden çektik.
Deli bu adam sıyrık sırf manyaklık olsun diye gitmezo her türlü gitti
Öyle birsey olursa o vakit bu sartlarda bukadara para verenler hesap vermeli. Büyük ihtimal Kasimpasadan bize gelirkene Diagnenin menajeri bu sene sizde oynasin seneye araplara satarim demistir, bunlarda nasil olsa vakti kalmadi icin herseye göze alarak parayi basmislardir. Ha belki gercekten satar araplara Kar ile mi ? o sanki biraz zor gözüküyor, umarim gercekten birde satis dan pay vermiyoruzdur
Gomis'in bizdeki maaşı da çok yüksekti Diagne'ye göre. O yüzden birazda sadece 6 verdiler.Kar ile satmak mumkun gozukmuyor. Gomise bile 6 verdi adamlar. Aralarinda yas farki olsada kalite farki cok fazla. Ben yonetici olsam Diagne gomisten 5-6 yas daha genc diye daha fazlasini vermezdim.
Ayrıca Gomis'in yaşı gibi bi gerçeği de hesaba katmak lazımGomis'in bizdeki maaşı da çok yüksekti Diagne'ye göre. O yüzden birazda sadece 6 verdiler.