Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Orda en azından Var sistemi mevcut.copa americadakilerde leş gibi her gole vara gidiyorlar
Zencilerde o da yok

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orda en azından Var sistemi mevcut.copa americadakilerde leş gibi her gole vara gidiyorlar

Jigololuk da yapabilir aslında orda daha çok götürür parayı
Bunu bana bi sor. Sizler kufur ederken tek basima savastim.Umarım Banegayi cüzi bir miktarda verdik Fernandoyu almadık açıklaması gelir be Musap. Fernando gitsin istemiyorum ben hiç.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terimi çok severim ama transfer konusunda basarisiz zamaninda çok abuk subuk oyuncu aldirmistiBeyler, Muriqi icin Terim diretiyor. Albayrak, Terimin izinsiz oyuncu alacak ha?
komik seyler bunlar
Diagneyi aldik ve sampiyon olduk kazik mazik degil yani aldigimiz paranin ustunede satabiliriz bos yorum yapmayalim lutfen begenirsin Begenmezsin o ayri konuŞu gelsin diyen futbol cahilleri devre arasındada Diagne gelsin diye naralar atıyordu..
Ulan hiç mi akıllanmadınız ? Ne çöp sevici çıktınız. Lanet olsun sinir oluyorum şu klübün transfer dönemlerine. Bok var gidip nerde kazık var itinayla oturuyoruz üstüne,bi Akbaba yüzünden 6 ay forvetsiz gezdik şimdi bu ameleyede gömerler parayı 1-2 mevkiyi eksik bırakırlar.
dogruysa guzel haber
yeminle dediği için inandım

Palermo'nun 23 yaşındaki Rumen forvetini bir süredir takip eden Galatasaraylı scoutların, teknik ekibe olumlu rapor verdiği öğrenildi.Palermo'nun 23 yaşındaki Rumen forvetini bir süredir takip eden Galatasaraylı scoutların, teknik ekibe olumlu rapor verdiği öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in durumunun araştırılmasını istediği Puscas için Rumen basını, en ciddi teklifin Galatasaray'dan geldiğini yazdı.
KULÜBÜYLE 2022'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Geçen yaz 3.3 milyon Euro'ya Palermo'ya transfer olan ve Serie B'de 33 maçta 9 gol, 3 asistle oynayan Puscas, Romanya Milli Takım formasıyla da Avrupa Şampiyonası elemelerinde iki kez ağları sarstı. Yaşadığı derin ekonomik sıkıntılar nedeniyle Serie C'ye düşürülen Palermo'nun satmaya hazır olduğu George Puscas'ın kulübüyle 2022'ye kadar kontratı bulunuyor.
sabah
Sıcağın alnında ne Floryası yav[B]Volkan Kılıç[/B] @[B]VolkanKilic__[/B] 41 sn.41 saniye önce
Daha fazla
GALATASARAY KAMP PROGRAMI (RESMİ OLARAK AÇIKLANMADI TARİHLER DEĞİŞEBİLİR) 4-16 TEMMUZ FLORYA METİN OKTAY TESİSLERİ 17-23 TEMMUZ AVUSTURYA / SEEFELD 26-1 AĞUSTOS SLOVENYA / BLED