Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in sesi soluğu çıkmıyor ağır küfredecek gibi. Albayrak önlemini alsın.

2020 Yazında Serbest Kalacak Yerli Futbolcular

Ademlere Yusuflara Senerlere saldiriyoruz ama seneye daha iyi oyuncular serbest kalacak.

Su aldiklarimizla 3 senelik anlasma yapmak cok büyük hata. 2 senelik anlasmalar olsa kolayca gönderebilirdik hepsini

Kaleci, Nazim Sangare, Abdulkadir Parmak, Deniz Türüc ve Emre Kilinc belese alinabilir.

Salvio mu? Salvio demek Belhanda gidiyor demektir net olarak. Bu sene ilginç olarak aşırı kanat haberi geçiyor. Banega dan başka adam akilli orta alan adi geçmedi. Bence supriz ortaya gelir. Ayrıca Feghouli 10 numarada is yapar mi hiç emin değilim. Kanat içinde aşırı yavaşladı. Ama fatih hoca her zaman genelde bir tane top tutan oyun kuran kanat oynatmistir.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sosyal medya kevaşesi için şampiyonluk halinde Kasımpaşa'ya ek olarak 3 milyon Euro taahhütte bulunmuş olabiliriz fakat satılması halinde %25 pay verilmesi gibi bir zırvalık yapmamışızdır.

Valla ben Fernando'nun yerine scout transferi bekliyorum ve ekibimize güveniyorum.

Sosyal medya kevaşesi için şampiyonluk halinde Kasımpaşa'ya ek olarak 3 milyon Euro taahhütte bulunmuş olabiliriz fakat satılması halinde %25 pay verilmesi gibi bir zırvalık yapmamışızdır.

alinan rakamin uzerindeki kardan 25% olabilir. Toplam rakamin uzerinden zannetmiyorum. Mesela 2 milyon fazlaya-satilmissa 500bin Turgay ciner denen tokatciya-gider.

Yalan haber pompaliyor medya. KAP aciklamasinda yok boyle birsey.
Yalan değil.

Bunu mart ayında bir yorumcu tv'de açık açık söyledi.
Kasımpaşa tarafından aldığı bilgilere dayanarak şöyle Dedi ;
GALATASARAY, diagne'yi 15 üstü bir rakama dahi satsa lar etmeyecek.
Çünkü 10 + 3 bonservis ve sonraki satıştan pay verecek ve bu transferden para kazanamayacak.

O zamandan aklımda kalmıştı.
Kimse takmadi ama olay gerçek çıktı.
Yönetim bu extra ödemeleri peyderpey medya'ya servis etti ki lig yarışında fazla baskı olmasın.

Lanet gelsin paramızı çöpe atanlara!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt