Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Sas bir orta saha ile gorusuyor demek istemis galiba

Bu arada paylasan oldu mu bilmiyorum ama fas maci sonrasi belhanda bi hayraniyla
IMG_20190702_042534.webp

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

maghreb united o zaman!

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Çok şanslıyız çok.

Bu arada Youtube'da şimdi karşıma çıkınca baktım da yorumlarda bcklılar ilginç bir sukunetle karşılamış Babel'in bize transferini. Hakeza Galatasaray'lılar da Babel'e bck'ya karşı saygılı ol diyor. Sağduyu şöleni adeta. :D

Ali Naci Küçük
@AliNaciKucuk
·
1 Min.

Ayrılık kararı ihtarname hamlesiyle alındı
Sevilla ile anlaşan Fernando'nun 2 hafta önce Galatasaray'a 1.1 milyon euroluk alacağı için ihtarname çektiği ortaya çıktı.
Parası hemen ödense de bu tavır niyetli bulunmadı, ayrılık bu olay sonrası kesinleşti
Bugün Hürriyet'te

Bu ne simdi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ali Naci Küçük
@AliNaciKucuk
·
1 Min.

Ayrılık kararı ihtarname hamlesiyle alındı
Sevilla ile anlaşan Fernando'nun 2 hafta önce Galatasaray'a 1.1 milyon euroluk alacağı için ihtarname çektiği ortaya çıktı.
Parası hemen ödense de bu tavır niyetli bulunmadı, ayrılık bu olay sonrası kesinleşti
Bugün Hürriyet'te

Bu ne simdi

bişey değil.ya haber bulamadı ali naci ya da zaten hoca fernandodan memnun degildi,bikaç gün para için beklememesi de bardagı tasıran son damla olmuştur.ki en son 15 milyon euro ödeme yapmışız

Yani ANK yazdığına göre yalan da olamaz, bilemiyorum bir miktar kırıldım, neyse ki ödeme olmuş

Ödemeler geçen hafta yapilmis zaten yabanci futbolcularin alacaklari kalmamis. Ali Naci de diyor zaten. Ama Fernandonun hamlesi dürüst degil. Gitmesi kesinlesti böylece. Terim daha tutmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt