Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'nin bize transfer konusunda bu sene fark attığı hususunda görüş birliğine varalım renkdash.

Bir Galatasarayli olarak Comollinin bu transferleri beni haliyle cok tedirgin etmektedir renktas. Ligten cekilsek yeridir.

Hele ki Allahyar transferi. Taraftarlarin olasi stad ici/disi küfrünü engellemek icin ustaca bir hareket.

Juventus takip edilip kiralık olarak adam alınabilir her mevkide çok sayıda adamları var ve almaya devam ediyorlar Melo tarzı bir transfer yakalasak hic de fena olmaz ...

sadece juventus değil bu tarz üst düzey klüplerin kadroya girmeyen veya kiralamayı düşündükleri genç oyuncuları almalıyız.2 senelik kiralık seçenekleride hiç fena değil.
bazılarına satın alma opsiyonuda koyulur.

bjk talisca örneği mevcut.Belki oyuncunun bonservisini alamadılar fakat adam kat ve kat fazlasını kazandırdı klübe.Almasan ne olacak.kendi çaplarında tarihin en başarılı dönemlerini geçirdiler.

olumsuz ekonomik yapımızda şu dönemde geçici olarak kiralık transferi bir fırsattır.Klüp doğru bir planlamayla transfer dönemlerini sorunsuz geçirirse 3,5 seneye çok iyi durumlara geliriz.O zaman oyuncu bonservislerine çok rahat 15,20 milyonları verebiliriz.

Ama malesef başımızdaki adamlara hiç güvenmiyorum.
şu transfer döneminde bile şu saate kadar medyada çıkan isimlere ve alınan oyunculara baktığımızda taraftarı karamsarlığa itmei başardılar.
Senelerdir bizi yönetenler özellikle transfer dönemlerinde ısrarla basit hataları yapmaktan bıkmıyor.

.................................muslera.............................
marino.....luyindama.......marcao.........nagatomo
..................................nzonzi.........................................
................belhanda..............banega.......................
feghouli.....................................................onyekuru
...............................aboubakar..................................

...................................kırıntılı.......................................
şener............altyapı............donk....................linnes
....................................topal.........................................
.......................selçuk...............çolak..........................
jimmy......................................................yusuf-adem
............................vedat--babel...................................

Son düzenleme:
bosuna beklentiye girdik yine. Monchi nerede konusacakmis la

Fenerin müzesinde yine üç beş kupa vardır 2.mahmut döneminden kalma şampiyonluk kupaları filan
Ama 8jknin müzesine giden birisi neyi gezer bakarki

Muriqi midir ne boksa artik gelmez umarim. Rize serefsizlerine para yedirmemek lazim. Ayrica bulunmaz hint kumasi da degil.

Ben GSC'ye girdikten birkaç gün sonra Sergen ZEREN gelmişti foruma az çok hatırlıyorum. Onun mesajlara baktım da 70 bini devirmiş. Adam efsane (y)
Seviyorum sizi yazmasam da fırsat buldukça takibe devam. (y)
Bugün formunun zirvesine çıkmışsın 3 5 mesaj yormasın seni şimdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt