Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek nöbetimde Babel, Ozornwafor, Adem, Jimmy, Şener geldi. Fikirleriniz?
giphy.gif

Aslında Hector Herrera neden olmasın?
Evet çok kaliteli belki Avrupa'daki her takımda oynayacak kaliteye sahip ancak yaşı 29.
Para ve muhtelif vaadlerle ikna edebilirsek neden olmasın?
4 milyon euro ve imza parası verilebilir.
Çok yüksek oldu diyenler olacak lâkin Banega ile ikisinin nasıl bir güç olacağını söylememe gerek yok sanırım.
Belkide 2000 yılından beri Türkiye Ligi'ndeki en kaliteli orta saha ikilisi olabilir.
Zaten Fernando'dan boşalacak maaş bütçesi yerine Hector'a 4 milyon Euro verilebilir.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

herera baneganın alternatifi olarak mı düşünülüyor, iksi birlikte alınabilir mi?
Aynı tarz oyuncular değil zaten, ayrıca Hector makine gibi adam. Hector Herrera transferi benim gözümde imkansız gibi ama Fernando yerine Herrera önüne de Banega olursa o özlediğimiz arkamıza yaslanıp rahat rahat maç izlediğimiz günleri tekrar görürüz. Düşünsenize Luyindama - Marcao önlerinde H. Herrera :hat:

sözlükteki eski yorumlara baktım da jimyi begenmişler genelde.hızlı ve teknik bulmuslar,şut tehdididi var denmiş.yasinden daha iyi,jimy alınsın denmiş

Atakan akkaynak rizesporda

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bild gazetesine göre Nakamba icin Brügge 7 milyon(belcikalilar 8 diyor) istiyormus ve Köln tek 4 milyon ödemeyi istiyormus.

sener transferinin mantikli yani 2 senelik anlasma olmasi.

jimmy transferinin mantikli yani ise türkce bilmemesine ragmen alacagi ücretin tl olarak gösterilmesi.

umarim euro kurunu düsük yansitip fazla para vermeyiz gercekte.

inan bana dursun olsaydı şener 1.7 jimmy de 2 alırdı.babele falan hiç girmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt