Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Ne alaka, şu tavırları bırakın artıkantrenman performansımızın yükselecegini görüyorum simdidenn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka, şu tavırları bırakın artıkantrenman performansımızın yükselecegini görüyorum simdidenn
Kocaman bir has... çekiyorum. Bu ne yüzsüz adammış yahu !Diagne, transfer olması durumunda Galatasaray'a ödenecek bonservis bedelinden pay istiyor. (A Spor)
lel
O kadar para vermemiş olsaydık tam futbol hayatı bitirilecek adamdıDiagne, transfer olması durumunda Galatasaray'a ödenecek bonservis bedelinden pay istiyor. (A Spor)
lel
Sa
Trump geldi mi
Doğruysa scout iyi çalışıyor. Denenebilir. Youtube'dan beğenilmez gerçi ama beyni olan, teknik ve güçlü bir arkadaş gibi ilk izlenimim.
niye sasirdiniz bilgi yok muKocaman bir has... çekiyorum. Bu ne yüzsüz adammış yahu !

Muğdat - 0 katkıAlınan oyuncuların hepsi verim alacağımız oyuncular. Hepsi tekrardan h.o. Geçen sene yedekten girecek oyuncu yoktu bu sene yedek işi tamam gibi.
Diagnenin seneye takımda olmayacağını düşünüyorum. Acele yargıda bulunmamak lazım.Gelecek sezon forvetimiz Cagne olacak maalesef.