Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.136
- 39.444
- 3.993
Yusuf yerine heryurlu emre mor kumarı denenmeli o çocuk manyak ama potansiyeli çok büyük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zenci Santafor dan zarar gelmezVeledin varlığından iki dk önce haberdar oldunuz bunu al diyorsunuz yaw![]()
bir cacık olmaz ondan karı kız nasıl düşürülür videosu yapıp youtuber olur ancakYusuf yerine heryurlu emre mor kumarı denenmeli o çocuk manyak ama potansiyeli çok büyük
FBI arananlar listesi sandım
HAyirdirsabbi yalansa ejukeyi alalım
HAyirdir
Topal olsa süper olur. 1 m EUR altına.
Bonservisini alalim. 1 sene daha orda kiralik oynasinDoğruysa scout iyi çalışıyor. Denenebilir. Youtube'dan beğenilmez gerçi ama beyni olan, teknik ve güçlü bir arkadaş gibi ilk izlenimim.
Ya Sabbi h.o.
bir de youtubeda 2 milyon izlenmis sarkıyı `abi yeni bir sarkı kesfettim super dinle bak` diyenler varscout falan değil bunlar yahu. Scout dediğin florya'da bulunmaz. Dünya'yı gezer, scout ilişkileri kurar. Scout demek profesyonel olmadan keşfetmek demek. Eğer bir oyuncunun maçı t.v. Den izlenebiliyorsa o scout transferi olmaz. Zaten herkesin izleyip gördüğü profesyonel futbolcu'ya scout mı olurmuş?
Yok o oyuncu kim. İyi mi? Ciddi mi?kiralık topçu istemiyor ben aboubakar hariç
Scout öyle bir şey değil yanlış öğrenmişsin üstad bir daha araştır istersen.scout falan değil bunlar yahu. Scout dediğin florya'da bulunmaz. Dünya'yı gezer, scout ilişkileri kurar. Scout demek profesyonel olmadan keşfetmek demek. Eğer bir oyuncunun maçı t.v. Den izlenebiliyorsa o scout transferi olmaz. Zaten herkesin izleyip gördüğü profesyonel futbolcu'ya scout mı olurmuş?
Yok o oyuncu kim. İyi mi? Ciddi mi?