M. Mete Köker
Sarı Üye
- 28 Aralık 2015
- 171
- 217
- 403
Sevilla direktorü;Banega nın satışı söz konusu değil demiş.Pazarliği kizistirmak isteyecgini dusunmuyorum.Almamiz icin sınırları çok zorlamamiz gerekiyor.Bence bu transfer çok zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortasahaya bi oyuncu aldılar.2 oyuncu daha alcaklar.zor falan degil.olumlu haberde de gelelimSevilla direktorü;Banega nın satışı söz konusu değil demiş.Pazarliği kizistirmak isteyecgini dusunmuyorum.Almamiz icin sınırları çok zorlamamiz gerekiyor.Bence bu transfer çok zor.
Selçuk ile sözleşme uzatilma olayına şöyle bakıyorum;Yunus'u satariz. Selcuk'la sözlesme uzatilir maalesef.
madem transfer yok şurayı analiz edelim bari
-İlk hata Donk'un onun basması gereken adama Maicon basmak zorunda kalıyor bu kadar gömülmesi saçma
-2. hata Ozanın Linnes çok akıllı topçu hemen adam değişimini yapıyor ama ozan durumu çakamıyor ozan da kovalayabilirdi o herifi
-Donk yine çok durağan kalmış kaçan adamı kovalamalıydı
-Nagatomo pozisyonun fazla dışında takılıyor bariz bir hatası yok ama tehlikeli bölgede alan kapatması gerekirdi..
Bence bu pozisyonda hatası olmayan tek isim linnes
kare copOkan kocuk
Topal
Taylan
Mehmet cetin