Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla direktorü;Banega nın satışı söz konusu değil demiş.Pazarliği kizistirmak isteyecgini dusunmuyorum.Almamiz icin sınırları çok zorlamamiz gerekiyor.Bence bu transfer çok zor.

yav sallayın asporu,biter banega.ilgimiz var net.yusuf gunay falan begendiğine göre twiti,ali naci de anlasıldı dedi

Monchi bugun toplantida, banega hakkinda hic birsey soylemedi.

yalan haber

Sevilla direktorü;Banega nın satışı söz konusu değil demiş.Pazarliği kizistirmak isteyecgini dusunmuyorum.Almamiz icin sınırları çok zorlamamiz gerekiyor.Bence bu transfer çok zor.
ortasahaya bi oyuncu aldılar.2 oyuncu daha alcaklar.zor falan degil.olumlu haberde de gelelim

Yunus'u satariz. Selcuk'la sözlesme uzatilir maalesef.
Selçuk ile sözleşme uzatilma olayına şöyle bakıyorum;
Eger uzatılmış olsaydı şimdiye kadar 40 kere açıklanırdi bence. Sonuçta adamın başka yere gidecek hâli yok.
Ya uzatilmayacak ya da sağlam yabancı transferler açıklandıktan sonra uzatılacak.
Bence ciddi derecede Selçuk ile vedalaşma ihtimalimiz var.

madem transfer yok şurayı analiz edelim bari :)

-İlk hata Donk'un onun basması gereken adama Maicon basmak zorunda kalıyor bu kadar gömülmesi saçma

-2. hata Ozanın Linnes çok akıllı topçu hemen adam değişimini yapıyor ama ozan durumu çakamıyor ozan da kovalayabilirdi o herifi

-Donk yine çok durağan kalmış kaçan adamı kovalamalıydı

-Nagatomo pozisyonun fazla dışında takılıyor bariz bir hatası yok ama tehlikeli bölgede alan kapatması gerekirdi..

Bence bu pozisyonda hatası olmayan tek isim linnes

Burdan şunu çikariyoruz.Donk hicbir zaman gözü kapalı orta sahada kullanabilecegimiz bir futbolcu degil.Bu sadece bir orneği.

banega hakkında konusmamıstı sanki öğlen monchi,aspor ya uydurdu ya da yani her zamanki transfer süreci

Emre utkucan engelli. onun gidip gezmesi takdir edersiniz ki zor olur. ayrıca gidip izlenmediğini nerden biliyorsunuz ? teknik ekipte falan mı göreviniz var ?

Uzun zamandir Banega hakkinda diyorum, erkenden havaya girmesin renktaslar diye. Gecmis transfer sezonlarini erken unutmus galiba arkadaslar.

ha monchi direkt aspora konusmus galiba kesin konusmustur canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt