Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse banega gelsin de sonra uzaylılar nükleer felaket ve 3. dünya savasını konusuruz ya.

Şener, Adem ve Jimmy’e vereceğiniz yıllığa kaliteli bir tane adam alsanıza. akp zihniyeti transfer politikanıza tüküreyim.

Al-sat olayından haberin yok herhalde

Bonservissiz topçu önersene bakayım yabancı sayımızın yetersizliğinden bahsetmiyorum bile.Yabancı almak için göndermek zorundasın!

Boş boş mesajlar atıp durmayın yeter yav

Moderatör tarafında düzenlendi:
tumblr_oef5fyTE6y1v4gy11o1_500.gif

Şener,Adem,Jimmy bunlar yedek kulübesi için bende memnun değilim ama kadro derinliği şart. Forumda geçen sayfalarda var Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında yedek kadromuz evlere şenlik!

Bunu eğer Emre Utkucan özelinde söylüyorsanız adam scout şefi, yani altında çalışan bir scout ekibi var ve onların koordinasyonundan sorumlu, ayrıca teknik heyete de raporu o veriyor. Bunun yanında kendisinin fiziksel bir engeli de var bilmiyor olabilirsiniz, dünyayı gezip oyuncu aramak pek de kolay değil. Ama dediğim gibi, hatta hocanın da dediği gibi farklı ülkelere oyuncu izlemek için gönderilen personel var.
emre utkucan scout sefi olmak icin cok tecrubesiz
elbet bir miktar ilgisi bilgisi vardır ama
kesinlikle liyakata dayalı bir gorevlendirme degil

1- A football scout attends football matches on the behalf of clubs to collect intelligence. Primarily, there are two types of scouts: player scouts and tacticalscouts. Player scouts or physical scouts evaluate the talent of footballers with a view to signing them on a professional contract for their employers.

2- The Science of Scouting: Agents

boş yapmışsın.

bos mu yapmisim :) tam benim dedigimi tarif etmis iste.

Al-sat olayından haberin yok herhalde

Bonservissiz topçu önersene bakayım yabancı sayımızın yetersizliğinden bahsetmiyorum bile.Yabancı almak için göndermek zorundasın!

Boş boş mesajlar atıp durmayın yeter yav
Hiç transfer yapmayalım daha iyi. 20 milyon TL'yi direk altyapıya yatıralım dünyanın sayılı hocalarını altyapıda çalıştıralım, tesislerimizin kalitesini arttıralım. Gençlerimize yatırım yapalım kısaca. Yaşı geçmiş adamları alıp ne yapacaksın bu mu vizyon? Sene sonu aldığına pişman olduğun çöplerin nesini savunuyorsun? Transfer yapma beceriksizsen

Scout konusunda ben Emreyi begenmiyorum, mesela belcika kuluplerine bakarsan adamlar 1-5m euro arasi manyak topcular buluyorlar.

Maehle 1,3m euroya geldi
Samatta 800.000
Luyindama 250.000
Sergej milinkovic savic 900.000

Boyle adamlar bulamazsan bosuna oturuyorsun bence,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt