Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün transferleri bir sepete koyup değerlendirmeyin

babel iyi transfer bir kere, ozon da yatırım zaten

şener alınabilecek en iyi yerli zaten şu anda

jimmy ise benim nötr olduğum bir adam çok izlemedim bilmiyorum fazla uzun ve gereksiz bir sözleşme gibi görünüyor sadece ondan endişeliyim

adem konusuna gelirsek muhtemelen saha kenarında filan hakeme baskı yapsın, pislik yapsın diye alınmıştır fenerin emre transferi gibi

ha yok adem taktik teknik sebep alındıysa eyvah ki ne eyvah

o zaman oturup bizim hocalar ligde hiç mi maç izlemiyor diye düşünmemiz gerekir

emre utkucan scout sefi olmak icin cok tecrubesiz
elbet bir miktar ilgisi bilgisi vardır ama
kesinlikle liyakata dayalı bir gorevlendirme degil

Onu bilemem, şuan ne zamandan beri görev yaptığını, görev süresinde kimlerin alındığını falan hatırlamıyorum ama bu biraz da transfer politikasından dolayı böyle görünüyor olabilir. FFP gelene kadar hep yüksek maliyetli oyunculara yöneliyorduk, FFP’den sonra Marcao gibi oyuncular düşünmeye başladık. Luyindama için scout transferi denmeyebilir belki ama Marcao’yu tamamlamak açısından özellikleri iyi analiz edilmişti bence. Demem o ki, belki bu tarz transferlere biraz daha yönelirsek Emre Utkucan’ın başarılı ya da başarısız olduğunu daha net söyleyebilirim.

Scout konusunda ben Emreyi begenmiyorum, mesela belcika kuluplerine bakarsan adamlar 1-5m euro arasi manyak topcular buluyorlar.

Maehle 1,3m euroya geldi
Samatta 800.000
Luyindama 250.000
Sergej milinkovic savic 900.000

Boyle adamlar bulamazsan bosuna oturuyorsun bence,
yeni başlandı ama bu tip transferler bizde, biraz zaman verelim belki o dediğin gibi maliyetlere gelen olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt