Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando +2 milyon işi doğruysa Sevilla şekil yapmasın daha ne istiyor karşılığında verdiğimiz adam da Porto ve Premier lig görmüş adam ...
ikisinin arasinda 1 yas var.
banegayi 7ye almislar
biz fernadoyu 6ya aldik
ikisi de sözlesmesi sona eren oyuncu.
bize 2m versinler biz onlara 4m verelim. toplamda 2 milyona bu is cözülsün. yoksa bu pazarliklar falan bitmeyecek.

ne anladın okuduğundan bilmiyorum ama amatör ya da ufak topçular değil tek hedef scouting işinde.

henuz kesfedilmemis yeteneklere profesyonel anlasma yapmak diye ozetleyebiliriz. Bunlarda gencler olur dogal olarak. Zaten kesfedilmis adam scout olmaz. Bu mantikla mesela Banega bile scout olabilir sana-gore. Adam cok yetenekli ve profesyonel anlasma yapacagiz degil mi? scout ile transfer arasinda cizgiyi kesfedilip kesfedilmedigi belirliyor. Yoksa teknik olarak her oyuncu scout transferi olurdu.

henuz kesfedilmemis yeteneklere profesyonel anlasma yapmak diye ozetleyebiliriz. Bunlarda gencler olur dogal olarak. Zaten kesfedilmis adam scout olmaz. Bu mantikla mesela Banega bile scout olabilir sana-gore. Adam cok yetenekli ve profesyonel anlasma yapacagiz degil mi? scout ile transfer arasinda cizgiyi kesfedilip kesfedilmedigi belirliyor. Yoksa teknik olarak her oyuncu scout transferi olurdu.
orada dediğin gibi bir ifade yok. kendi yorumun bu, uygulanan bir şey değil.

orada dediğin gibi bir ifade yok. kendi yorumun bu, uygulanan bir şey değil.

pratikte o anlama geliyor. yani avrupa da o anlama geliyor. avrupa-kokenli bir tabiri alip farkli anlam yukluyoruz Turkiye de. Turkiye acisindan senin dedigin yanlis olmayabilir. ama avrupa da-oyle yani.

artik transfer yapmamiz lazim

pratikte o anlama geliyor. yani avrupa da o anlama geliyor. avrupa-kokenli bir tabiri alip farkli anlam yukluyoruz Turkiye de. Turkiye acisindan senin dedigin yanlis olmayabilir. ama avrupa da-oyle yani.
Yahu sana avrupa kaynaklı açıklama ve tanım verdim hala o anlama gelmiyor diyorsun. Ya tamam senin dediğin doğru valla yordun.

Muric copu ekibimize girmezse fena gitmiyoruz denebilir.

Onu bilemem, şuan ne zamandan beri görev yaptığını, görev süresinde kimlerin alındığını falan hatırlamıyorum ama bu biraz da transfer politikasından dolayı böyle görünüyor olabilir. FFP gelene kadar hep yüksek maliyetli oyunculara yöneliyorduk, FFP’den sonra Marcao gibi oyuncular düşünmeye başladık. Luyindama için scout transferi denmeyebilir belki ama Marcao’yu tamamlamak açısından özellikleri iyi analiz edilmişti bence. Demem o ki, belki bu tarz transferlere biraz daha yönelirsek Emre Utkucan’ın başarılı ya da başarısız olduğunu daha net söyleyebilirim.
ben yapılan transferler üzerinden konusmadım. transferler basarılıdır basarısızdır o ayrı konu.
ama bu adam 30 yasında hic bir profesyonel tecrubesi ve egitimi olmadan damdan duser gibi sef scout oldu.
diyebilirsin ki bunlar sart degil, adam kendini gelistirmis, o zaman da derim ki madem oyle emre utkucandaki potansiyeli kesfeden adam kimse asıl o sef scout olmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt