Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 forvet, En az 2 DM ihtiyacımız var her gün Banega konuşuyoruz. Şimdi Belhanda'nın koşmayanı, daha ağırı ama gol de atanı diyeceğim kızacaksınız. Öncelik niye Banega oldu hiç anlamıyorum misal.

Fernando'nun yükünü azaltacak yedek bulmak yerine elden çıkartmak da anlamsız geliyor. Bir taraftan tamam maaş yükü çok da adam oyunun bütün çehresini değiştiriyor iyi gününde. Fark yaratıyor. Takımı toparlıyor. :red:

Donk'un da gitmesi gerek bana göre. Özellikle Topal gelecekse. Maaş yükünden de kurtulup aynı çapta yerli oyuncuyla değiştirmiş oluyoruz. Çalışma var mı hiç haberimiz yok.
Nagatomo'nun yedeği yok. Haber de çıkmıyor sol bek ile ilgili.
Stoper Lyundiama ve Marcao iyi hoş da yedekleri yok.

Komite redbull mu içti habire kanat haberi çıkıyor? :red:

Bu eksikler 1 tane Diagne'ni satılmasıyla nasıl giderilecek hiç kafam almıyor şu an.
Belhandanın koşmayanıysa bu istatistikleri nasıl yapıyor peki? 6 numara değil tabi ki esas 8 de oynatmak lazım ama o kadar da eli belinde gezen bi adam değil

Savunma performansı ile de alkış alan Arjantinli 32 maçta 74 top çalarken, Badou 60, Fernando ise 36 kez top çalabildi. Banega 28 top keserek de tüm dikkatleri üzerine çekti.

2 forvet, En az 2 DM ihtiyacımız var her gün Banega konuşuyoruz. Şimdi Belhanda'nın koşmayanı, daha ağırı ama gol de atanı diyeceğim kızacaksınız. Öncelik niye Banega oldu hiç anlamıyorum misal.

Fernando'nun yükünü azaltacak yedek bulmak yerine elden çıkartmak da anlamsız geliyor. Bir taraftan tamam maaş yükü çok da adam oyunun bütün çehresini değiştiriyor iyi gününde. Fark yaratıyor. Takımı toparlıyor. :red:

Donk'un da gitmesi gerek bana göre. Özellikle Topal gelecekse. Maaş yükünden de kurtulup aynı çapta yerli oyuncuyla değiştirmiş oluyoruz. Çalışma var mı hiç haberimiz yok.
Nagatomo'nun yedeği yok. Haber de çıkmıyor sol bek ile ilgili.
Stoper Lyundiama ve Marcao iyi hoş da yedekleri yok.

Komite redbull mu içti habire kanat haberi çıkıyor? :red:

Bu eksikler 1 tane Diagne'ni satılmasıyla nasıl giderilecek hiç kafam almıyor şu an.
nagatomo ve fernandoyu yedekleyecek oyuncu degil. ikisini dehlettirecek sol bek ve ön libero lazim... 70 puani bile göremediysek baslica sebepleri nagatomo ve fernandodur

Alp Pehlivan iyi hoş diyor da onyekurudan iyi hangi futbolcu olabilir

Belhanda banega'dan daha hareketli.
Belhandanın koşmayanıysa bu istatistikleri nasıl yapıyor peki? 6 numara değil tabi ki esas 8 de oynatmak lazım ama o kadar da eli belinde gezen bi adam değil

Savunma performansı ile de alkış alan Arjantinli 32 maçta 74 top çalarken, Badou 60, Fernando ise 36 kez top çalabildi. Banega 28 top keserek de tüm dikkatleri üzerine çekti.

Belhanda banega'dan daha hareketli. Fakat Banega oynamasını bilen bir futbolcu. Belhanda bal yapamayan arı gibi.

nagatomo ve fernandoyu yedekleyecek oyuncu degil. ikisini dehlettirecek sol bek ve ön libero lazim... 70 puani bile göremediysek baslica sebepleri nagatomo ve fernandodur

Yok katılıyorum da, maddi durum sebebiyle yedekleyecek oyuncu bakılabilirdi en azından. Keşke her söylediğim mevki için 11 oyuncusu alınabilse.

Onyekuru için everton muhtemelen Agustos sonuna kadar bekleyecek. 20 milyon civarı bir rakam olursa satmaya çalışacak. Öncelik satış. Eğer istediklerini almazlarsa tekrar bize kiralarlar gibi.

Onyekuru Boyd'dan daha iyi oyuncu. Ha şunu yaparsın anlarım. Boyd'un bonservisi 2 milyon euro. Alır başka bir takıma kiralarsın. Büyük takımlar böyle yapıyor.

banega ndiayenin yerine aliniyor. banega daha zeki ama daha agir bir oyuncu kabul edersiniz ki. ama hiz disinda tüm özellikleri ndiayeden iyidir. fernandoyu da dehleyip tempolu bir oyuncu alacaksin ki ndiayeden kaybettigin cevikligi telafi edesin. matic, topal tarzi adamlarla banegayi yan yana koyarsan olmaz. kanatlarimiz ve kalan oyuncularimiz o acigi kapatmaya müsait degil.

Eren'de 10 gol attı. Soldado'dan iyi değildir herhalde. :) İstatistik değil önemli olan. Bence yavaş bir adam. Sistem takımlarında iş yapar tabi ki. Ama Belhanda gibi adam peşinde de koş diyebileceğin bir adam değil. Konu da neden öncelik haline geldiği. Ben anlayamıyorum mesela öncelikli transferin Banega olmasını. :/

Banega gelirse üçlü orta sahada oynayabiliriz.

XXX-BANEGA-BELHANDA
FEGHOULİ - XXX-ONYEKURU

Forvete alacağımız isim pivot santrfor olmalı. Vedat olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt