Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
yusuf erdogan transferini durdurmusmusuz emre mor ile boyd icin görüşüyormusuzmusuz .yusuf adınada biraz üzüldüm ama profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri var sonucta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kornerleri de iyi kullanıyor mu?..Belhanda' nın kale alanına 'doldurduğu' kornerleri izlemekten bıktım usandım da o bakımdan şey ettim!..Videolarında penaltı ve frikikleri etkili kullandığını gördüm kesinlikle katkı sağlar ...
adamin cigeri sondu suclu o munagatomo ve fernandoyu yedekleyecek oyuncu degil. ikisini dehlettirecek sol bek ve ön libero lazim... 70 puani bile göremediysek baslica sebepleri nagatomo ve fernandodur
Bazi arkadaslar uzun suredir iyi 8 numara izlemedigi icin bu mevkinin gerekliliklerini bire bir karsilayan banegaya burun kiviriyor. Gelince goreceksiniz yaratacagi farki
Bitik Mariano dururken sözleşme uzatmış Linnesi niye gönderiyoruzBence Linnes veya Mariano gidecek. Yoksa 14’ü aşıyoruz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
son maca ismail cipeyle falan degil de as kadroyla ciksak kazansak 72 puanla bitirsek ne farki olcakti ne sacmaliklar bunlarBitik Mariano dururken sözleşme uzatmış Linnesi niye gönderiyoruz
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bitik Mariano dururken sözleşme uzatmış Linnesi niye gönderiyoruz
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cas kararı yarın mı açıklanacak?
Aynen orta saha Fernando ndiaye rezaletti belhanda son zaman toparladı diagne rezaletti kazandiysak savunma kaleci ve feghouli onyekuru sayesinde 7 kişi oyandi 4 kişi 11i tamamladı diyebilirizGeçen seneye göre duzeltmemiz gereken çok şey var şampiyon olsak da aman aman bir oyun oynamadık ...
Olsa işin rengi değişebilirdi6 milyon bonservis teklifi var diyorlardı Rusya’dan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Super filmdiruzaylılar deyince tim burtonın mars attack filmi geliyor aklıma. ilk önce biz dostuz deyip sonra herkesi iskelete çeviriyorlardı
Kim diyor bunlarıyusuf erdogan transferini durdurmusmusuz emre mor ile boyd icin görüşüyormusuzmusuz .yusuf adınada biraz üzüldüm ama profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri var sonucta