Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
İyi akşamlar Yusuf Erdoğan sevdalıları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tr ye yeni gelmiş visca'ya benziyorBu boyd nasil futbolcu tarzi kime benziyor hic izlemedim
belhandaya kotu oyuncu asla demiyorum 2. Devre iyiydi ama ne 10 numara ne 8 numara ne oldugu belli degil. Mucadeleci teknik bir sol ic oyuncusu. Sosanin trabzon icin ne kadar onemli oldugunu goruyoruz banega da bize o katkiyi verecektir dedigim gibi bu takimda yillardir en eksikligini cektigimiz sey akilli bir 8 numara bence. Size de saygi duyuyorum tabii ki forvet de gerekiyorİleride top tutacak, klasik deyimiyle arkadaşlarına alan açacak, indirecek, defansı yıpratacak 1 tane forvetimiz olsa Belhanda sizin için bu kadar kötü gözükmezdi diye düşünüyorum ben de. Bugün beğenmediğimiz Diagne'nin gelişi sayesinde Feghouli'yi övüyoruz, Belhanda çok daha iyi oynamaya başladı gelişinden sonra. Drogba gibi bir adam beli dönmeyen Sneijder'i adam etti. Banega'ya kötü demedim, burun da kıvırmadım. Öncelik midir diye sordum.
Yazdığımı bi daha okuyun isterseniz. Marcao sakatlanınca onun da açığını kapatacak zekadadır inşallah. Ne diyeyim.
Hg rtaşBurdayim evet

Kadin bacak boyunu uzun göstermek icin pisik olmayi göze almis.
Adam sonra sonra oli ve toulouse gördü
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teknik bakımından muazzam, fiziğide hallederiz kampta da mental olarak biraz düşükmüş. Ama rotasyon en çok iş görecek transferimiz olabilir. Basketteki en iyi 6 gibi bu da en iyi 12 olursa kimse şaşırmasınAdettendir atalim Ekli dosyayı görüntüle 50077
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şuan aldiklarimiz icinde en kötüsü Adem. Babel ve jimmy iyi adamlar. Hatta belki babelden bile fazla katki verebilir kafa olarak takima kendisini verirse jimmy.Teknik bakımından muazzam, fiziğide hallederiz kampta da mental olarak biraz düşükmüş. Ama rotasyon en çok iş görecek transferimiz olabilir. Basketteki en iyi 6 gibi bu da en iyi 12 olursa kimse şaşırmasın
Teknik bakımından muazzam, fiziğide hallederiz kampta da mental olarak biraz düşükmüş. Ama rotasyon en çok iş görecek transferimiz olabilir. Basketteki en iyi 6 gibi bu da en iyi 12 olursa kimse şaşırmasın