Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- Web sitesi
- www.youtube.com
Biz 6 transfer yapacagiz bence
Basket mi?
Biz 6 transfer yapacagiz bence
Kim ulan bu hemen bakalimUğur Karakullukçu: "Galatasaray, Luyindama modeli transfer yapabilir (kiralık+opsiyon). Bu oyuncu scout ekibinin önerisiyle olacak. Polonya veya İskandinav ülkelerinden 8 milyon euro'ya bir orta saha alınabilir. Bu oyuncu Moder değil."
Basket mi?
islandinavlardan 8 milyona birkac tane alırsın çok ozelse zaten gelmez bize ugur kkcuUğur Karakullukçu: "Galatasaray, Luyindama modeli transfer yapabilir (kiralık+opsiyon). Bu oyuncu scout ekibinin önerisiyle olacak. Polonya veya İskandinav ülkelerinden 8 milyon euro'ya bir orta saha alınabilir. Bu oyuncu Moder değil."
Neyse 7k duamı edip yatayım. Herkes iyi geceler.
Allahım duy bunu.
Bizi kabız eden , umursamaz bedeviyi bonservisi ile satalım.
Teixeira , Sigurdsson , Lerma , Fernandinho'dan birini alalım. (Tarzları çok farklı biliyorum , ama elden gelen bu)
Bir de yanına Hauge sıkıştırdık mı tadından yenmez.
Ne ugursuz adam yaÇok yakında bu kel ve belhandaya saydırmaya başlayacam az kaldı
Özellikle ze luisi alsınlar 3 maç sonra ana avrat sövmeye başlarlarFener Sporar'ı alırsa kötü olur. Samatta veya Ze Luis'i alsınlar da onu almasınlar.
Parlatılıp satılması çok kolay o herifin.
Ze luis de buralara düştüyse vay canina.samatta formsuz galiba.bilmiyorum durumunuFener Sporar'ı alırsa kötü olur. Samatta veya Ze Luis'i alsınlar da onu almasınlar.
Parlatılıp satılması çok kolay o herifin.
3 maç üst üste puan kaybedince görücem onun ayaklarının nasıl titreyeceğini. Baskı altında kalmayı bilmeyen adamlar baskıyla karşılaşıldığında anlaşılır.
Lan bu her gelen fb tdsini böyle pohpohlamak kanunda mı yazıyo
Bu dngl değil miydi Galatasaray ın iflasını gördüm diyen. Şimdi coulbaily i alamayan iflas etmiş Galatasaray nasıl 8 milyonluk oyuncuyu alıyor?Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, Luyindama modeli transfer yapabilir (kiralık+opsiyon). Bu oyuncu scout ekibinin önerisiyle olacak. Polonya veya İskandinav ülkelerinden 8 milyon euro'ya bir orta saha alınabilir. Bu oyuncu Moder değil."
Ozan tufan genç yaşta teşbihte ustalaşmış