GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 132

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,6K
Sayfa
132/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya abi ben anlamadım zorunlu mu yani ? 2 orta saha almayınca silkiyorlar mı kafayı yiyecem , ne bir orta sahası ya ? Neden ? Zorunlu mu ? 2 tane alınc ölüyor musunuz ? Mal bu yönetim ya.Lusamba var , garcia var bu adamlar ömerden ne kadar kötü olabilir ? Paran yoksa almamak zorunda değilsin gidersin bedava adam alırsın.Cidden bunların hiçbir halttan anladığı yok.Hani sürekli birilerini gönderip , getiren kişilere “kardeşim fm mi sanki burası” derler ya , yemin ederim ortalama bir fm oyuncusu bunlardan 10 kat daha iyi iş yapardı

İşin temeli maaş.

Ne Muriç ne de Jailson yüksek maaş almıyordur, o yüzden Jailson gibi adamları satmak kolay, Brezilyalı falan da olduğu için.
onun payı cok büyük dogru ama muric te bi boklar oldugu cok belli 7-8 milyondan 1 kuruş fazla vermemiştir lazio

ama tabi adamlarda para var ve işi kılıfına uydurabiliyor ben kızmıyorum tinerciler bile oyuncu alabiliyor bizimkilerde arka planda başka şeyler var ama cıkmadı henuz kokusu

onun payı cok büyük dogru ama muric te bi boklar oldugu cok belli 7-8 milyondan 1 kuruş fazla vermemiştir lazio

ama tabi adamlarda para var ve işi kılıfına uydurabiliyor ben kızmıyorum tinerciler bile oyuncu alabiliyor bizimkilerde arka planda başka şeyler var ama cıkmadı henuz kokusu
Lazionun bağlantılı kuruluşu Unicredit.

Gelecek transfer için de Unicreditin diğer bağlantılı kulüplerine bakabiliriz.

İşin temeli maaş.

Ne Muriç ne de Jailson yüksek maaş almıyordur, o yüzden Jailson gibi adamları satmak kolay, Brezilyalı falan da olduğu için.
alakası olduğunu düşünmüyorum ayn kalibrede maaş alan oyuncuları bile okutamiyoruz biz. İtin gotune soktugumuz adamı marsilya karşılama yaparak alıyor. Sözleşmesi oldukça hayvani bir maaş farkına gidip oynayabiliyorlar.
Zankadan falan ornek verelim oyuncu 1.8e falan oynuyor git diyince gidecek.Sıkıntı su ki gittiği yerde maç 600 bin alacak.
Eğer bahsedilen rakam el altından maaş farkıni vermek veya 3 sene 1.5 verecegine 1 sene vereyim fsih edelim ise olabilir ama diğer turlu bana saçma geliyor. Tamam bunu belhanda feghouli gibiler için kullanabiliriz ama Türkiye ligine gore 2.5 milyon eurolar da iyi para. Bu adamlar daha 1 sene önce para dileniyor 5 ay önceye kadar o baskanla maaş odeyemiyordu.
Son 2 senede fesih etmeyi düşündükleri adamlar
jailson
zajck
elif elmas

itin gotune sokup çıkardıkları bu forvet mi dedikleri adam
Vedat

içeriye giren para 50 milyon euro. Bu iste bir yanlışlık var.
Avrupada sol ayaklı oyun kuran genç stoper başlangıç ücreti 40 milyon euro. Olmayan birşey neredeyse. 800 bin euro maaş alan s.loig tecrubesine sahip bizim oyuncuya su an 20-30 havada gelmesi lazımdı. Keza luyindama psgli oyuncuları sahadan sildi resmen. Tam döndüğünde 30 aşağısı hakaret olmalı. Bir bahane tutturulmuş yok milli takim performansı yok şu oyuncu balkan öbür oyuncu brezilyalı.
İyi hoş güzel de bizde madagaskardan getirtip oynatmiyoruz sonuçta.
Valla 30+ ile rekor kırmış juventus geçmişi olan oyuncuyu satamadik biz daha.
Sadede gelirsek şişirme rakamlar dışında oyuncuyu satabilecek yetenekte profesyonel ekibi toplayabilmek mesele.

Bizim bekler hareketli ve tempolu, onlara uzun paslar çıkarak bir orta sahaya ihtiyacımız var tam bu adam gibi. Bir de defansa gelip topla çıkmamızı sağlayacak. Bu arada ne kadar yeteneksizle bir arada oynuyormuş eleman yaw o kadar güzel pas verdi bir tane gol atamadılar :D

Şut cekmiyor bu da yoksa gozum kapali bunu alalim derdim :D
Biraz da skor yapacak os lazim

Ben bizim yönetimin satış konusunda menajerlere para vermemek için yetkilendirme yapmadığını düşünüyorum. Atıyorum cagneye 10 milyon getirseler 2 m isteyecek menajer için düşünüp ya 2 milyonu niye veriyoruz bu oyuncunun değeri var diye kendi kendimizin gotunu kaldırıp elimize veriyoruz. Adamların mesleği komisyonculuk sen istediğin fiyatı belirleyip ustu senin dersen 10 milyon fazlasına bile satma ihtimali var belki bağlantısı kuvvetli kara para aklayacaklar ama yönetim düşünüyor lan 20 milyona gitmeyecek oyuncu gitti şimdi biz desek ki 10 milyonu menajeri verdik cotumuzden ... olay burada kopuyor.

alakası olduğunu düşünmüyorum ayn kalibrede maaş alan oyuncuları bile okutamiyoruz biz. İtin gotune soktugumuz adamı marsilya karşılama yaparak alıyor. Sözleşmesi oldukça hayvani bir maaş farkına gidip oynayabiliyorlar.
Zankadan falan ornek verelim oyuncu 1.8e falan oynuyor git diyince gidecek.Sıkıntı su ki gittiği yerde maç 600 bin alacak.
Eğer bahsedilen rakam el altından maaş farkıni vermek veya 3 sene 1.5 verecegine 1 sene vereyim fsih edelim ise olabilir ama diğer turlu bana saçma geliyor. Tamam bunu belhanda feghouli gibiler için kullanabiliriz ama Türkiye ligine gore 2.5 milyon eurolar da iyi para. Bu adamlar daha 1 sene önce para dileniyor 5 ay önceye kadar o baskanla maaş odeyemiyordu.
Son 2 senede fesih etmeyi düşündükleri adamlar
jailson
zajck
elif elmas

itin gotune sokup çıkardıkları bu forvet mi dedikleri adam
Vedat

içeriye giren para 50 milyon euro. Bu iste bir yanlışlık var.
Avrupada sol ayaklı oyun kuran genç stoper başlangıç ücreti 40 milyon euro. Olmayan birşey neredeyse. 800 bin euro maaş alan s.loig tecrubesine sahip bizim oyuncuya su an 20-30 havada gelmesi lazımdı. Keza luyindama psgli oyuncuları sahadan sildi resmen. Tam döndüğünde 30 aşağısı hakaret olmalı. Bir bahane tutturulmuş yok milli takim performansı yok şu oyuncu balkan öbür oyuncu brezilyalı.
İyi hoş güzel de bizde madagaskardan getirtip oynatmiyoruz sonuçta.
Valla 30+ ile rekor kırmış juventus geçmişi olan oyuncuyu satamadik biz daha.
Sadede gelirsek şişirme rakamlar dışında oyuncuyu satabilecek yetenekte profesyonel ekibi toplayabilmek mesele.
Senin elinde kim var maaşı düşük olup da bu satılır diyebileceğin?

Marcao, Luyindama başka?

Diğerleri ya yaşlı ya da maaşları yüksek.

Oğulcan Çağlayanla Jailson aynı parayı eder diyorsan o senin tercihin. Brezilya pasaportu piyasada her zaman artıdır.

İtin götüne soktuğumuz Cavanda'dan 3 m euro gelir elde ettik, 800 yerine 3 versen gitmeyecekti.

Fenerin transferlerinde şaibe olabilir ancak Zajca 6.5 bonservis verdiler zaten, 3 opsiyonla göndermeleri normal, Jailson'a 4 verdiler, önceden çok mu iyidi de bunlar 4 verdi? Yine aynı parayı veren çıkar.

kesinlikle 2 ortasaha ve bir kanat lazım bize belhanda giderse

babel ve belhandea gitmeli 2 ortasaha ve 1 kanat lazım

bu ortasahalardan biri pasör diğeri ise top kapıcı olma

takım top kapamıyor bu yarın başımıza bela olur

9.20den sonra direk 8milyon euroluk diyor yalniz

Programın sunucusu Onur Tuğrul'un ne kadar yavşak olduğunu farkettiniz mi? Uğur Omar güzellemesi yaparken sözünü kesip maaş /menejer muhabbeti yapıyor. Hemen hemen tüm spor kanllarında organzie bir saldırı var. tivibusporda 2 yavşak çıkmış GS defansında iki bopmba var Terimin gece uykuları kaçıyordur diyor. Ulan onun bunun çocukları hepinizi üst süte koyup öyle geleceğiz..

Programın sunucusu Onur Tuğrul'un ne kadar yavşak olduğunu farkettiniz mi? Uğur Omar güzellemesi yaparken sözünü kesip maaş /menejer muhabbeti yapıyor. Hemen hemen tüm spor kanllarında organzie bir saldırı var. tivibusporda 2 yavşak çıkmış GS defansında iki bopmba var Terimin gece uykuları kaçıyordur diyor. Ulan onun bunun çocukları hepinizi üst süte koyup öyle geleceğiz..

çok sevmem ama uğur verdi ağzının payını

o candaş denen metroseksüel kabadayı da öyle

uğur diğerleri açıklasın da görelim dedi

Senin elinde kim var maaşı düşük olup da bu satılır diyebileceğin?

Marcao, Luyindama başka?

Diğerleri ya yaşlı ya da maaşları yüksek.

Oğulcan Çağlayanla Jailson aynı parayı eder diyorsan o senin tercihin. Brezilya pasaportu piyasada her zaman artıdır.

İtin götüne soktuğumuz Cavanda'dan 3 m euro gelir elde ettik, 800 yerine 3 versen gitmeyecekti.

Fenerin transferlerinde şaibe olabilir ancak Zajca 6.5 bonservis verdiler zaten, 3 opsiyonla göndermeleri normal, Jailson'a 4 verdiler, önceden çok mu iyidi de bunlar 4 verdi? Yine aynı parayı veren çıkar.
az kiclari sıkışsa veya takipçisi çıksa gustavo için de 10 milyonlar alacaklar. Onun için de mi Brezilya pasaportu var diyecegiz. Ben bizim icin satmak kısmında değilim nagatomodan ornek verdim adam burada istenmeyen oyuncuydu o yasta Fransaya gitti. Biz fesih edemedik. Keza su an babeli serbest bırak ayni parayı her türlü alır. Her şekilde bir İngiltere piyasası var ama biz zarar etmeden elden çıkartmıyoruz.

fenrbahce guiliano'yu ucuz mi oynatıyordu da rahat elden çıkarabildi.
Ayrıca gomisi o maaşa gore çok rahat bir şekilde etinden sütünden faydalanıp gönderdik.
Ben olayın menajer de bittiğini düşünüyorum. Sen bugün hem bir sirketin sahibi hem Galatasaray da yöneticilik hem de oyuncu satışıyla ayni anda ilgilenip kusursuz is yapamazsın. Oyuncuyu pazarlayarak olan da kandırarak olan da menajerler.
Fenerbahçe kapalı kutu olduğundan ne ödedikleri maaş ne verdikleri menajerlik ücretleri belli baskı yok.
Güney Amerika Portekiz futbolu hep menajer transferde kulüpten fazla kazanıyorlar ama sorun olmuyor bizim algimiz yanlış burada.
Yarin marcao için menajeri riola oldu 50 milyona satıldı 20 si menajerlik ücreti dense floryayi yakmakya gideriz.

çok sevmem ama uğur verdi ağzının payını

o candaş denen metroseksüel kabadayı da öyle

uğur diğerleri açıklasın da görelim dedi

O candaş Falcao transferi çok acıtmış. Geçen sezon sonu GS falcaonun maaşını seneye ödeyemez zaten hep sakat oynamadı ben görüeceğim o Falcaonun gelişinde dans yapıp eğlenenleri diyerek sırıtıyordu.. Falcao ilk maçtan 2 tane çakınca Candaş rahatlamış belli..

Moderatör tarafında düzenlendi:
O adamı 20den aşağı vermezler. Geliştirip pazarlamaya çalışıyorlar şu an zaten.

zaten o yaşda boşuna 9 milyon piyasa değeri olmamış..
Kim ne derse desin kendisini belli eden oyu
Ben bizim yönetimin satış konusunda menajerlere para vermemek için yetkilendirme yapmadığını düşünüyorum. Atıyorum cagneye 10 milyon getirseler 2 m isteyecek menajer için düşünüp ya 2 milyonu niye veriyoruz bu oyuncunun değeri var diye kendi kendimizin gotunu kaldırıp elimize veriyoruz. Adamların mesleği komisyonculuk sen istediğin fiyatı belirleyip ustu senin dersen 10 milyon fazlasına bile satma ihtimali var belki bağlantısı kuvvetli kara para aklayacaklar ama yönetim düşünüyor lan 20 milyona gitmeyecek oyuncu gitti şimdi biz desek ki 10 milyonu menajeri verdik cotumuzden ... olay burada kopuyor.

Aynen öyle..Hatta çoğu taraftar durumun ciddiyetinin farkında değil.Ama çok yetersiz bir yönetime sahibiz.Bunlar bir iki sene daha kalsın başımızda çok ciddi sıkıntılar yaşarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt