GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 137

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,7K
Sayfa
137/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel'den santrafor olmaz mi ya ben hala o noktadayim

Kanat degil, forvet

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır olmaz bu herif hicbirzaman forvet oynamadı 8jk döneminde zimbaci bunu kanat forvet gibi serbest oynstiyordu kruse tarzı
Ve en önce şunu kabul edelim bu at hırsızı futbulu bıraktı 8jkden sonra emeklilik parası alacağı bir keriz arıyordu o kazık bize girdi 8jkden sonra koştuğu bir maç bile yok belhanda dan bile daha tehlikeli
Bu herif oyuna girdiği an takim bitiyor

seneye minimum 8milyonu var.
Oturup sunu sormamiz lazim.
emre purple 8m
mathias jensen 5m
stanislav lobotka 5m
skov olsen 6m
Muhammed Kudüs 9m
mikkel damsgaard 6.5 m

herifler her sene hayallerimiz düşmeyecek oyuncuyu buluyor yetiştiriyor satıyor muazzam bir çark.
Nasıl bir nordsjaelland kadar olamiyoruz veya bu adamların gördüğü neyi göremiyoruz. Ben olayı birazda oyuncuya verilen şanstan yana olduğunu dusunuyorum oynatmazsan gelişmez.
Rezerv lig için basvumamisiz bile sorsan oyuncu yetistirecegiz
Biz her sene sampiyonluga oynamaliyiz o yuzden böyle genc oyuncular alip deneme riskine girmek istemiyorkar ki haklilar, ozan kabagi hatirla 2-3 transfer yaptirdi diye yemedigi laf kalmadi.. bizde sabir yok. Ekonomin iyi olsa al kirala derdim ama ekonomide yok o futbol aklida yok malesef

Nordsjaelland dedigin takim orta sira takimi, adamlar buluyor, parlatip satiyor para kazanmaya bakiyor, şampiyonluk gibi bi derdi olduklarini sanmiyorum..

Okay'ı bahadır izlemiyorum ayağı kötü değildi diye aklımda kalmış , Doumbia'ya gelirsek opsiyon minimum tutulup alınabilir. Ancak Belhanda beni şaşırttı yani gerçekten fena oynamadı ve tempo kattı, zaten 6 numara şart Belhanda giderse bir ortasaha daha gerekli çift yönlü diye düşünüyorum. Yani bir değil iki takviye. Ah şu Poznan salsaydı Yakup - Kamil paketini bize çok iyi olacaktı.

Okay
Jakub Etebo
​
Çok diri olurdu ortasahamız aynı zamanda bence kısır da kalmazdı.
Bu oyuncular aynı anda sahada ancak Çanakkale geçilmez oynanır.

Hazır oyunculardan da geçen yıl ne olduğunu gördük. Geçmişlerinde 3'ü toplam 75 milyon euro bonservis kazandıran adam Ömer Bayram kadar katkı vermedi takıma. Bizim hocaya oyuna aç, gelişime açık adamlar lazım. Gerçi bence artık pas oyununda bayağı yetkinleşti ama daha gerilerdeyken Fernando-Zonzi'den gördüğü surat ve performans düşüşü, en nihayetinde Donk'la gelen şampiyonluklar da hala hatırımızda. Etebo'dan da, Doumbia'dan da sonuna kadar verim alacağına kuşkum yok. Esas sıkıntı bu adamların tavan potansiyellerinin bizim ihtiyaçlarımızı karşılamaya yetip yetemeyeceği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt