Nurullah Fethi
10 Numara!
kayodeyi falcaonn arkasina yanina koyarim laq die
Diagne'yi satsak direk bu adamın peşine düşelim derim ama zaten rahatsız kral elimizde kaldı.
kayodeyi falcaonn arkasina yanina koyarim laq die
10 lira kar edersinNeyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.
Kar / zarar durumunuz nedir ?
Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.
30 lira kar bence. İşe 40 kağıt ile başlıyorsun 70 ile bitiriyorsun. Tabi sadece matematik yapacak olursan 20 kar.Başka tahmin var mı? Yoksa açıklıcam birazdan ama burası da şaşırttı diyebilirim şimdiden![]()

+10 mu abi?Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
Etebo oyle bi oynayacak ki
bu adamı seneye nasıl alırız dıyeceksınız
bu adamın alacağı yıllık ne olacak reis...10 milyona edecek bir oyuncunu sırf maaşını düşürmediği için 4,5 milyona satarmısın.
1 saattir gardırop düzenliyorum.100 tişörtüm var galiba,ihtiyacı olana vericem yarısını.resmen rezillik yav.bu kadar tisörte ne gerek var
doğru cevap bu gibi aklıma yattı@Keramettin TANRIVERDİ 20 tl kar edip 10 tl zarar ediyoruz.
Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
Artık şampiyonluk çok daha yakın.