Seneye bedava.BJK Dorukhan'i rakibine gondermez.
Seneye bedava.BJK Dorukhan'i rakibine gondermez.
AHahahahahahhahahahahahaha saklayamadilae bu sefer rakami. Italyanlar 4 almanlar 5 yazdi
Yönetim değişirseSeneye FFP bitiyor, federasyon limit konusunda sorun cikartmazsa rahat rahat scout transferleri yapariz .
Sozlesmesini uzatirlar, ben Dorukhan'in da Besiktas'tan belese ayrilacagini zannetmiyorum. Ancak Dorukhan kesin olarak yeni sozlesmeye yanasmazsa belki o zaman olur, onun disinda ihtimali yok denecek kadar az bu transferin.Seneye bedava.
Uzatmak istediler uzatamadılar ondan oynatmıyorlar zaten.Sozlesmesini uzatirlar, ben Dorukhan'in da Besiktas'tan belese ayrilacagini zannetmiyorum. Ancak Dorukhan kesin olarak yeni sozlesmeye yanasmazsa belki o zaman olur, onun disinda ihtimali yok denecek kadar az bu transferin.
"Orta saha da her yerde oynayabilecek" demedi Fatih Terim?Orada biraz şov yaptı bence.
6 yada B2B iyi olan hangi isim gelecekse ona göre oyun planı oluşturacak.
Plana göre oyuncu değil , oyuncuya göre plan olacak.
Mevcut mali şartlardan dolayı maalesef durum bu.
Bunlara kalsa 2-3 mio diyip + bonus yaparlarBir de kulübün açıklamasını bekleyin diyor allahın salağı
Sanki açıkladıkları var
40% indirim istemisler buda Citroën demis galibaSporting'den genç ve yetenekli oyuncu alabileceğimize gerçekten inanan var mı?
Ya oyuncu o kadar yetenekli değildir yada haber yalandır.
bende bulamadım bana da ıletir misin.bir kac sayfa evvel biri link paylasmisti
| Fenerbahçe, Marcel Tisserand ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.
Bonservis: 4 milyon €Acaba ne kadar teklif etmisler bunu bilmek lazim. Mesela 800 bin euroya gelecekse isterim.Uzatmak istediler uzatamadılar ondan oynatmıyorlar zaten.
300 bin euroya oynuyor.
1in üstünde istemişti.Acaba ne kadar teklif etmisler bunu bilmek lazim. Mesela 800 bin euroya gelecekse isterim.
Kendi 6 aramiyoruz dedi ?Bence hoca isin sadece defansif yonuyle ilgilenen bir oyuncu ariyor, bakiniz Okay da oyle bir oyuncu cunku ama olmadi.