GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 168

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
168/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yillik 10milyon tl ile taş gibi scout ekibi kurarsin. Luyindamyi 500bin euro iken alırsın. Yine yillik 10m tl ile tas gibi alt yapi yapabilirsin. Yillik 2m euroya turkiyenin acik ara en iyi takimi olursun

Bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorum malesef. Dediğim gibi: Demek ki yapılmak istenmiyor. Şener'e 7 milyon, Jimmy'e 10 milyon vermek daha fazla işimize geliyor.

Neler dönüyor kimbilir o işlerde. Ben bu konularda kimseye güvenmiyorum.
Çıkan isimler doğruysa baya sağlam işler yapılabilirdi aslında Koulibaly'i beğedim mesela ben keza Hauge de iyi. Jozwiak iadere eder, Moder sağlam potansiyel gibi vs. Daha önce talip olduğumuz ya da adımızın geçtiği ama alamadıklarımız da var sonradan parlayan. Şöyle bir Çatne parası olsa iyi işler yapılabilirdi. Fener-bjkye kıyasla diyorum tabii fener el altından falan da olsa ciddi para harcıyor ama getirdikleri adamlar caner-sosa falan.

Çıkan isimler doğruysa baya sağlam işler yapılabilirdi aslında Koulibaly'i beğedim mesela ben keza Hauge de iyi. Jozwiak iadere eder, Moder sağlam potansiyel gibi vs. Daha önce talip olduğumuz ya da adımızın geçtiği ama alamadıklarımız da var sonradan parlayan. Şöyle bir Çatne parası olsa iyi işler yapılabilirdi. Fener-bjkye kıyasla diyorum tabii fener el altından falan da olsa ciddi para harcıyor ama getirdikleri adamlar caner-sosa falan.
Valla eleştiri olsa da Terimin şöyle 30 milyonluk bir bütçeyi kullanmasını istiyorum. Hoca da bu konuda geleceğe bakmayı vurguluyor, güzel bir takım kurabileceğini düşünüyorum. 4 tane daha Marcao-Luyindama olsa çağ atlarız mesela.

Polonyalı hesaplar Moder-Jozwiak olaylarından sonra akıllarınca taraftarla dalga geçiyorlar. biri de sol bekin Jozwiak'ı ağırladığı fotonun üzerinden yazmış. Küfredip geçmek lazım boşa gündem oluyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri