GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 173

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
173/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patrick Berg bu adamı satın alma opsiyonlu toplam 3-4 arasına alırsın bence 1 kiralama 2-3 opsiyona hayır diyeceklerini sanmıyorum bizim futbolumuzada gayet uygun özellikleri var ayağı düzgün falan keşke düşünseler.

Tisserand baya karaktersiz herif. Ingolstadt 2. Lige düsdügüne, Augustosun ortasinda kadrodan atmislardi orda kalmayi istemiyor diye. Gittiginden sonra Ingolstadtin Yöneticisi bunun gibi adamla bir daha calismayi istemiyoruz demisti.

Wolfsburgun gecen bir hazirlik macinda hocasina delirtmis vurdum duymaz isteksiz performansiyla. Gitmeyi düsündügü an itlik yapip gitmeyi iyi biliyor herif.

Tisserand baya karaktersiz herif. Ingolstadt 2. Lige düsdügüne, Augustosun ortasinda kadrodan atmislardi orda kalmayi istemiyor diye. Gittiginden sonra Ingolstadtin Yöneticisi bunun gibi adamla bir daha calismayi istemiyoruz demisti.

Wolfsburgun gecen bir hazirlik macinda hocasina delirtmis vurdum duymaz isteksiz performansiyla. Gitmeyi düsündügü an itlik yapip gitmeyi iyi biliyor herif.
belhana muhteşem bir karakter diyebilir misin

koçun el altından verdiği paraları cidden merak ediyorum bunlar böyle giderse 2030 yılına kadar avrupadan men yiyecekler

Normalde ligde de men yemeleri lazım ama futbolun başında Fenerli Fetöcü yavşak olduğu için dokunmuyorlar. Çok şükür Allah'ın adaleti işliyor da ŞL için ağızlarının suyu akarken bizim ülkede bile kupa yüzü göremez oldular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri