Arif Çelik
Hocaların Hocası
Seri bu hafta fulham'da kadroya girdi mi?
YokSeri bu hafta fulham'da kadroya girdi mi?
Eskisi gibi olsa verirlerdi ama artik imkansizAlanyadan 600 bin alan koyu Galatasaraylı Emre Akbaba'ya 1.75 milyon ödüyoruz. İdrise de en az 1.2 verir bizimkiler bonkör bir yönetimimiz var malum

Karagumruk ayarinda bir stoperSerdar malına yıllık 2m euro veriyordu demi bu şikeciler? Üstelik herife güvenip ilk 11’e yazamıyorlar bile![]()
Luyindama ve Marcao’dan daha fazla kazanacak
Luyindama ve Marcao’dan daha fazla kazanacak
Enner Valencia da macbasi alıyormuş250 bin lira açıklarlar.

koçun el altından verdiği paraları cidden merak ediyorum bunlar böyle giderse 2030 yılına kadar avrupadan men yiyecekler250 bin lira açıklarlar.
belhana muhteşem bir karakter diyebilir misinTisserand baya karaktersiz herif. Ingolstadt 2. Lige düsdügüne, Augustosun ortasinda kadrodan atmislardi orda kalmayi istemiyor diye. Gittiginden sonra Ingolstadtin Yöneticisi bunun gibi adamla bir daha calismayi istemiyoruz demisti.
Wolfsburgun gecen bir hazirlik macinda hocasina delirtmis vurdum duymaz isteksiz performansiyla. Gitmeyi düsündügü an itlik yapip gitmeyi iyi biliyor herif.
koçun el altından verdiği paraları cidden merak ediyorum bunlar böyle giderse 2030 yılına kadar avrupadan men yiyecekler