Sabret demiyorum küfür edeceksek yüksek sesle et, içinden et sosyal medyadan et ama buranın kuralları var, unutmayalım.Taraftara küfür eden bu adama bu kadar sabır bile fazla geliyor.
Sabret demiyorum küfür edeceksek yüksek sesle et, içinden et sosyal medyadan et ama buranın kuralları var, unutmayalım.Taraftara küfür eden bu adama bu kadar sabır bile fazla geliyor.
Ahmet denizci tarafindan engellenmem Bana pis koydu bir hafta kendine gelemem
Kusura bakmayın, birden patladım.Sabret demiyorum küfür edeceksek yüksek sesle et, içinden et sosyal medyadan et ama buranın kuralları var, unutmayalım.
Bence cmbomajans1 bile daha güvenilir diger ikilidenAcik ara ahmet ustad.
Gerçek haberlere geçelim
bu kolphmanların üstüne by dündarı salmak lazım
bu kolphmanların üstüne by dündarı salmak lazım
biri yazmış ki dayı milleti engelleye engelleye takipçin kalmayacakMilletin yarisini engellemis yav. Bana gidicisin de demedi

onu da engellemiştir kesinbiri yazmış ki dayı milleti engelleye engelleye takipçin kalmayacak![]()
Kayınpeder haketmiş demek kiFatih Altaylı: "Galatasaray'ın çalıştığı menajer D'Avila, kayınpederini dolandırmış. D'Avila'nın kayınpederi bize belge yolladı beni dolandırdı diye. Galatasaray'ın bu menajerle çalışmaması lazım."
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
biri yazmış ki dayı milleti engelleye engelleye takipçin kalmayacak![]()
lerma ve sigurdsson rüyasına daha inanmayın siz
polonyalı da gördüm rüyamda da yüzünü seçemedim
kolpa haber alma hakkı engelenemez diye tag açalım@Melih Sönmez beni gaza getirmiştir.