GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 249

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,6K
Sayfa
249/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@galapostt: Yanılmadım,Evander için görüşmelere başladık.Konuşulan detaylara ve teklif edilmek istenen rakamlara kadar bilgim var fakat bunları açıklamam iyi olmaz.Kolay transfer değil ve o mevki için görüşülen başka isimler de varmış.Gelişmelerin takibindeyim..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evander kim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@galapostt: Yanılmadım,Evander için görüşmelere başladık.Konuşulan detaylara ve teklif edilmek istenen rakamlara kadar bilgim var fakat bunları açıklamam iyi olmaz.Kolay transfer değil ve o mevki için görüşülen başka isimler de varmış.Gelişmelerin takibindeyim..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam yalancı. Basında yada twiiter da kim çıksa bunla ilgileniyoruz diye yazıyordu. Adamın bize yazamadığı oyuncu yok neredeyse.

emre kaplan: galatasarayın ortasaha transferinde küçük detaylar kaldı, bu hafta etebo gibi aniden duyurulabilir
Kimsenin bir şey bildiğini sanmıyorum nasıl olsa transferin bitmesine 2 hafta kaldığı için herkes sallıyor illa bir orta saha gelecek diye. Benim tahminim 1 kiralık 3 -4 satın alma opsiyonlu birini alacağımız bir genç oyuncu olur umarım bu oyuncu Patrick Berg olur. Bunun dışında transfer olmaz bence Belhanda'da gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt