GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 292

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739K
Sayfa
292/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim yapılan son açıklamalardan anladığım belhanda ile sözleşme uzatılıyor , ciddi bir indirimi kabul etmiş.

luyindama ve marcao paket olarak satılması planlanıyor , ingiltere'den biri tecrübeli diğeri kiralık genç stoper alınacak.

orta sahaya bir yıldız alıp taraftarın gönlünü almak istiyor yönetim.

Hangi açıklamalardan bu kanıya vardın merak ettim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adurrahim Albayrak havaalanında açıklama yaptı "Transferler için çalışıyoruz, Gelenler olacak gidenler de olacak, transferleri açıklayacağız" ligtv.

Abdul, özgür ayteni doğruladı. Sayıları çoğul söylemesi belhanda+babel gidecek diye düşünüyorum. En az 2 tanede gelen olacak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Albayrak'ın sözlerine güvenilir mi ya ne olursa olsun 2 forvet alacağız deyip sezona forvetsiz başlatan Alan için bitti denilip Çin'e giden üstüne Pato ile rezil olunan daha en yakın MHY olayı var mesela bu adamı ciddiye alıp beklentiye girmeyin sonra siz üzülürsünüz

Abdurrahim Albayrak: "İnsanlar transfer yapmadığımızı söylüyor ama mesela Omar ile 6-7 ay önce anlaştık. Omar iyi transfer oldu. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek. Çok da iyi oynadı, Allah nazardan korusun."

Abdurrahim Albayrak açıkladı! https://t.co/ie7nrHfT3r

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemina ve Seri olmazsa B Plan'ı niye 5-6 ay evvelden planlanmadı sormaz mı insan ozaman ?

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Albayrak'ın sözlerine güvenilir mi ya ne olursa olsun 2 forvet alacağız deyip sezona forvetsiz başlatan Alan için bitti denilip Çin'e giden üstüne Pato ile rezil olunan daha en yakın MHY olayı var mesela bu adamı ciddiye alıp beklentiye girmeyin sonra siz üzülürsünüz
Kocaman Galatasaray'da bu "amigo" ya Milyon Avroluk Transferleri emanet ediyorlar ya...

Apo yu severim, yapsın amigolugunu, Abiliğini oyunculara...ama gözünü seveyim
"Transfer Manager" Yapmayın....

Yanlız Falcao nun alma nedeni bu arama bence. Gaza geldi Apo :D

Ahmet
Yunus
Emin

Hepsi kiralık göndersinler, ama oynayacak kulüplere. Mümkün oldukça BEL/HOL bölgesi...

olmadı Türkiye 1. ligine falan İspanya 2. ligine kiralamak nedir ya Ozonwofor koca sezon 3 maç oynamadı nasıl gelişecek bu adam bu ne saçma iş hiç mi takip edilmiyor kiralandığı takımda sözleşmesine bilmem kaç maç ilk 11 de başlayacak bilmem kaç dakika zorunlu süre alacak diye madde falan ekletseler ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt