rakibin 7 ceddine korku salacak bir orta saha olmadan şampiyonluk zor
Albayrak ne dedi abi?Arkadaşlar dün gece ne güzeldi Albayrak da teyit etmiş @Özgür Ayten başkanı![]()
Gelenler gidenler olacak çalışıyoruz uyumuyoruz falan filan her zamanki Abdurrahim AlbayrakAlbayrak ne dedi abi?
Apoyu bosver senin dediklerin onemli bu g sevgisi hakkinda ne dusunuyorsun Belhanda gitmeyecek diye tutturmus bilmis bilmisAlbayrak ne dedi abi?
rakibin 7 ceddine korku salacak bir orta saha olmadan şampiyonluk zor
Oynamaz. Feg kötü, Sekidika daha kötüaynen, oynamazmi sence su fegoli kadar bu cocuk ?
Sen sormuş gibi söyleyeyim, adam önce doumbia için gerek kiralık maliyeti gerek maaşı falan diye zirvalamis, sonra satış olmadan Scout transferi iptal deyip doumbia alınır demiş. Kendisiyle celismis. Sonra da elli tane senaryo yazmış, diagne satılır, bilmem ne. Boş yapmasın, Belhanda gidiyor.Biri şu mabadsevgisi denen kolpacıyı sorsun yav.
@Cihan Ağzıkara
1-2 ceddine korku salsa da yeterli. İlla 7 olmasına gerek görmüyorum.rakibin 7 ceddine korku salacak bir orta saha olmadan şampiyonluk zor
%100 senin dediğini teyit etmedi. Gidenler olacak dedi sadece. Burada insanlar sana güvendiği için öyle yorumluyor.Albayrak ne dedi abi?
Madem engellemedin, P.M'ye niye dönmedin üstad? @Cihan Ağzıkara ve @Murat Durmaz da bilir ki seninle sulh yoluna gitmeyi arzu etmekteyim.Sen sormuş gibi söyleyeyim, adam önce doumbia için gerek kiralık maliyeti gerek maaşı falan diye zirvalamis, sonra satış olmadan Scout transferi iptal deyip doumbia alınır demiş. Kendisiyle celismis. Sonra da elli tane senaryo yazmış, diagne satılır, bilmem ne. Boş yapmasın, Belhanda gidiyor.
degil be birader degil . bu cocugun sadece biraz guvene ihtiyaci varOynamaz. Feg kötü, Sekidika daha kötü
Kötü yahu. Eses taraftarı bile beğenmiyordu bunu.degil be birader degil . bu cocugun sadece biraz guvene ihtiyaci var
Tahrik unsuru oluşmuş
%100 senin dediğini teyit etmedi. Gidenler olacak dedi sadece. Burada insanlar sana güvendiği için öyle yorumluyor.
onuda geç seneye ffp kalkıyor, ama TFF limitimiz düşük olacak, avrupa gelirleri olmayınca. yani kaç sene sonra satda-al formülü kalkacak ama biz yine alamicaz.parayı geç, itibar. ülkede avrupanın en rezil takımıyız yıllardır
Ben sevdim İdris Bey'i. Lakin 1 adet Avrupalı ya da G.Amerika lı ortasaha istiyorum. Çok fazla afrika kökenli topçu iyi olmuyor.Idris d. iş yapar mı dosta knk.