hoca şartları bildiği için böyle konuşuyor. yönetimin uyuşukluğuyla alakası yok.
virüs gibi bir sorunumuz var. seyircisiz maçlar. bilet satışı yok kombine satışı yok. store satışları düşük. yayıncı kuruluş bile ücretleri düşürmeye gidecek gibi. + Şampiyonlar ligi gibi bir yerde yokuz büyük gelir kaybıdır bu da. Bunların yanında Ffp var. ve elde para edecek oyuncu yok, kimseye teklif gelmiyor belli ki. stoperler hariç
Bugün feghouliyi satıp kimseyi almasalar bile ben bir şey diyemem çünkü gider çok fazla. 1 euro 9 liraya dayanmak üzere
Hoca bütün bunları birleştirip büyük resmi gördüğü için böyle konuşmak zorunda kalıyor. kendisi işin içinde yaw bizzat. ters bir şey olsa söyler, yönetimde beceriksizlik görse açık açık söyler benim bildiğim adam.
Bu saydiklarina eyvallah da virus ve ekonomik kayip sadece bize mi var ? Bak millet çatır çatır transfer yapiyor. İlla 10 milyona oyuncu al diyen yok. Elinin altinda olan mert hakani kacirma yeter. Hocanin hic ama hic menmun olduğunu sanmıyorum.

Beşiktaş: ""Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde bulunan sporcularımız ile teknik ve idari kadro personelimize, rutin Covid-19 tanı testi uygulanmış, yapılan testler neticesinde yedi sporcumuz ile beş teknik ekip üyemizde Covid-19 pozitif tespit edilmiştir."
'den bir Zenci Diarra veya Makélélé buluruz ucuz paraya.