GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 323

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
323/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca şartları bildiği için böyle konuşuyor. yönetimin uyuşukluğuyla alakası yok.

virüs gibi bir sorunumuz var. seyircisiz maçlar. bilet satışı yok kombine satışı yok. store satışları düşük. yayıncı kuruluş bile ücretleri düşürmeye gidecek gibi. + Şampiyonlar ligi gibi bir yerde yokuz büyük gelir kaybıdır bu da. Bunların yanında Ffp var. ve elde para edecek oyuncu yok, kimseye teklif gelmiyor belli ki. stoperler hariç

Bugün feghouliyi satıp kimseyi almasalar bile ben bir şey diyemem çünkü gider çok fazla. 1 euro 9 liraya dayanmak üzere

Hoca bütün bunları birleştirip büyük resmi gördüğü için böyle konuşmak zorunda kalıyor. kendisi işin içinde yaw bizzat. ters bir şey olsa söyler, yönetimde beceriksizlik görse açık açık söyler benim bildiğim adam.

Bu saydiklarina eyvallah da virus ve ekonomik kayip sadece bize mi var ? Bak millet çatır çatır transfer yapiyor. İlla 10 milyona oyuncu al diyen yok. Elinin altinda olan mert hakani kacirma yeter. Hocanin hic ama hic menmun olduğunu sanmıyorum.

Hoca cok sey anlatmak istiyorda yapamiyor klubun menfaatleri icin. Oyuncu almak kolay, satmayida bilmek lazim. Cengiz baskan bugune kadar aldigi hangi oyuncudan bonservis geliri etti? Malesef transfer donemin sonunda 1,2 menejer tavsiyesi ile oyuncu alinacak. 2 yildir hocanin istedigi isimler galiba alinmadi.

Nöbeti kapatalım
Parasal sınırlamalarımız varmış.
Dur kapatma son bir şey söyleyeyim

2489782_o3d4d.webp

Aston eğer birilerini falan alırsa daha işler değişir işte

Bu adama bu borcu ödeyemeyiz yoksa :D

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

D'Avila 🗣: Para ?

Galatasaray: Yaz Deftere

D'Avila 🗣: Ama geçen hafta da...

Galatasaray: --YAZ DEFTERE dedim, öderiz - kacmiyoruz ya. Ama avanta alırken iyi?!

Galatasaray: Slm, 2 Orta Saha, 1 Kanat lazım.

Galatasaray: Alo ordamısın, iki oku gördüm

Son düzenleme:
Diagne'ye İngiltere'den PL'denteklif geldiyse bu takım Albion olabilir çünkü Kenneth Zahore adaleden sakatmış adamların forvete ihtiyaçı var anladığım uzun boylu forvet tercih ediyorlar o yüzden Diagne'ye teklif vermiş olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri