Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.517
- 73.498
- 5.188
Omar önünde kim oynarsa oynasın rahatlatır önğndeki adamı. Yeter ki önünde oynayan istesin mücadele etsinOmar ile uyum yakalarlarsa iyi bir şeyler olabilir gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omar önünde kim oynarsa oynasın rahatlatır önğndeki adamı. Yeter ki önünde oynayan istesin mücadele etsinOmar ile uyum yakalarlarsa iyi bir şeyler olabilir gibi
muazzam bir pasBelonun feghouliye attığı pas hakkında fikirlerin ?
4.sezonu ve sanırım ilk defa iyi başladı.Feghouli toparlayacakmış gibi bir izlenim oldu mu sizde de
belhanda satilir mi ustatTaylan var orta sahaya gerek yok.
Taylan
Etebo Arda güzel üçlü olurlar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
40 mac için en az iki tane lazım.Taylan var orta sahaya gerek yok.
Taylan
Etebo Arda güzel üçlü olurlar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
muazzam bir pas
yapay zeka gibi
Feghouli toparlayacakmış gibi bir izlenim oldu mu sizde de
evet yaptığı güzel işlerle transfer olması yolundaki engelleri kaldırmıştır haklısın reisgünun en guzel transferı belhandadır <3
aynen yav kondisyonu toparlaması lazımFalcaoya cok iyi asist yaptı ama 2 yüzde yüz golu yedi . Kilo fazlası var baya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O valencia dönemini birak. Son sampiyon oldugumuz senenin ikinci devresi gibi sezon boyunca oynasa yeterReis bu feghouli fizik olarak nasıl böyle dustu yav ? Şimdi valencia kariyerine bakıyorum herif tren gibi.
bunun bacak formu cok ilginc yav, baldirlari falan yagli gibi vucudu da yagli gibi valenciadaki hali iyiydi bayaa da sanki sporu birakmis sadece mac oynuyo herifReis bu feghouli fizik olarak nasıl böyle dustu yav ? Şimdi valencia kariyerine bakıyorum herif tren gibi.