Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.649
- 12.470
- 2.868
Yigit karagoz uyuyinca mention gelse fena olmaz @adminler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
????? Feghouli kaçirdigie goller disinda süperdi bugün. Falcaoya yaptigi asist Bu ligde yapacak bir visca var. Maçi nerenle izledin? Omar ile çok iyi ikili olacak
Ne diye eveleyip gevelersin ki. Mamam koçtan geliyor o yüzden onlara gelince böyle kedi kesiliyorum de olsun bitsin.
Bana kalsa kalsin ama hoca gidecek gibi konuştubelhanda satilir mi ustat
Oçfurt
Kosamiyor ya aha da geriye gitmiş.
Yok öyle belesdenBjknin kuruş parasi yok. Linnesi beleşe almaya calisacaklar. Dayanisma olsun diye yönetim verebilir
Ben de kalacağı için alışmaya çalışıyorum işte sorun oKosamiyor ya aha da geriye gitmiş.
Babelden farkı olduğunu dusunmuyorum. İyi hoş güzel oyuncu vücut kaldirdigi şekilde planlamış ama sonuç olarak bir gelecek göremedim ben.
Talibi çıkarsa şöyle 5-6 caksak muhteşem olur o paraya güzel scout onerisi alınır.
bu sene kalırsa seneye belhandadan daha büyük yük olur bu herif tam gitmesi gereken donem bu donem seneye bayağı olaylı geçer bizim içinBen de kalacağı için alışmaya çalışıyorum işte sorun o
yoksa tabi muazzam olur 5-6 m
Jimmy Durmazı sever misin knkbu sene kalırsa seneye belhandadan daha büyük yük olur bu herif tam gitmesi gereken donem bu donem seneye bayağı olaylı geçer bizim için