Allahyarın 1.5 m avroya (!) kiralandığı ortamda Belhanda 1.5mye satılacak deniyor ya o canımı sıkıyor
5 lig sampiyonlugu var belhandaninmontpellier en ozeli ustat tek basina 20 yasinda gettodan cikan musluman bir cocuk sirtliyor butun sehri, heykellik
tüm winnerlığını tdlige saklamış hocamHiç şampiyonluğu yok sanırım hocanın futbolcuyken.
arkaplana gel ustat buralar ne buralari hic gormemistir bileBelhanda'nın çıktığı getto
Ekli dosyayı görüntüle 94715
Benim yaşadığım metropol
Ekli dosyayı görüntüle 94716
Adamlarin tarihi boyunca ödedigi en yüksek bonservis bedeli 1 Milyon €. Ikinci siradaki rekor bonservis bedeli 350 bin €.
Insanin akliyla dalga geciyorlar resmen. Ayni 3.kaleci Ertugrul'u 1 Milyon € ya Bolu ya kiraladiklari gibi.
Daha da vahimi Zorya tarihi boyunca 1,950 Milyon € para harcamis transferlere, adamlar yoksa hep bosta olan oyunculari topluyor.
Bu akşam da 400+ pas ve dikine paslarla oynarsak, sistem 3 senede oluşmuş demektir.
ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.işte tam da bu yüzden yerine de adam alamayacağımız için belhanda gitmeyebilir
ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.
rizespordan korkuyo musun sıddıkBu adam iyi rizespor alamadı iyi oldu.
belhandaya güvenmek zororası öyle maaş yükü de çok ama bonservis getirmeyecekse oynasın 1 sene daha
Hiç şampiyonluğu yok sanırım hocanın futbolcuyken.
3 veya 4 gundur kendini onn plana atmaya calisiyor buyuk ihtimal ile yakin cevresinden hic ilgi gormeyen biri Gecende ozgur ayten ile ilgili gercekleri aciklarsam forum catir catir yanar gibi sacma bi yorum yapmisti .Dikkat cekmek icin daha neler yapacak bakalim izleyip goreceğiz![]()
yazdığımı açıklayacak cevap bile yazmaya gerek duymuyorum.
devam edin bu kafaya.
Bu akşam da 400+ pas ve dikine paslarla oynarsak, sistem 3 senede oluşmuş demektir.
orası öyle maaş yükü de çok ama bonservis getirmeyecekse oynasın 1 sene daha
Saminin anti terimci olduğunu unutma üstat
yeni gelen yönetimle de 1 sezon geçirsin baktık yine olmuyor ayrılırız ama
hocanın bence en az 2 senelik kredisi daha var.
Hocadan eldeki bu kadroyla şampiyonluk beklemiyorum bir iki genç kazandırırsa kafi(kerem ve ali yavuz)