Barbaros Kaplan
10 Numara!
Kanatlar da en az o kadar tüy ürpertici.Transfer doneminin bitmesine 20 gun falan kaldi ve an itibariyle Galatasaray’in orta sahasi:
Taylan - Omer - Belhanda
Cengiz Ve Apo sezon sonu yallah.
Kanatlar da en az o kadar tüy ürpertici.Transfer doneminin bitmesine 20 gun falan kaldi ve an itibariyle Galatasaray’in orta sahasi:
Taylan - Omer - Belhanda
Transfer doneminin bitmesine 20 gun falan kaldi ve an itibariyle Galatasaray’in orta sahasi:
Taylan - Omer - Belhanda
Boşver ikide bir ismini zikredip sanki çok matah biri gibi sandırtma şunu. İlk geldiğinde bu adam özelden tek tek yazardı insanlara. Şimdi cevap bile vermiyor forumda insanlar soru sorduğunda. Yok fiyat artıyormuş vırt zırt. O zamanlarda artmıyor muydu? İlgi hoşuna gitti, bunu sürdülebilir kılma derdindeRenktaş sen yanlış algıladın.ben yuceltmiyorum aksine bu denli yüceltmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.. forumda başka bir renktaş böyle bir öneri sunmuştu..keramettin admine isimleri versin diye..Bu konuda özgür ayten bir cevap verdi mı onu merak ettim sadece
Üstad kaç kaç biter
as helal üstad
o kadar karamsar olma renktaş.Ben bize rakip olabilecek takımları izledim hepsini bu seneki takımlar şuan alayı leşacil
2x orta saha
1 hızlı kanat
yoksa ilk 4'e giremeyiz.