Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop da fıs çıktı

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 numara gelecek o kesinleşti ama ben tamamen kanat oyuncusunu düşünüyorum

Herkes istediği oyuncuyu alıntılayıp yazabilir mi? Tabi mantıklı istekler olursa sevinirim dostlar...

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni heyecanlandıran isim Sigurdsson şu anda.Net bir haber veya duyum olmadı sanırım henüz,30+fırsat transferi denilince ve Everton ın yaptığı transferler düşünülünce neden olmasın diyor insan

Emre kılınçın sol iç başlayacağını söylemiştim hoca çok net bir şekilde sol ayaklı oyuncu bakıyo orta sahaya. Bir sol kanat bir de ön libero alalım keyfimize bakalım.

adam yemiyen oyun kuran kafası yukarda bi 6 no alın.

sosa kaçmıcaktı böyle hata olmaz en azından elinde beleşten alternatifin olurdu
Beleşten dediğin adama 3m veriyor fener di marzioya göre.35 yaşında adama o paraları verecek lüks yok takımda renktaş

Tamamen tahmin olarak yazıyorum. Belhanda giderse ibre modere kayar kasada para olduğundan. 10 numaraya da bonservisi elinde adam aliriz. Fırsat dedikleri.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birkaç arkadaş banega demiş.En son avrupa ligi finalinde izlemiştim taş gibi top oynamıştı manuya karşı.Süper ligin üstünde bi topçu
Hangi kafayla demişler acaba? Adam 2 gün sonra gidiyor yeni takımına

Beni heyecanlandıran isim Sigurdsson şu anda.Net bir haber veya duyum olmadı sanırım henüz,30+fırsat transferi denilince ve Everton ın yaptığı transferler düşünülünce neden olmasın diyor insan
Elmander'in orta saha etkisi yaratır. 35 yaşına kadar ligi domine eder. Hadi inşallah

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt