Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
bakalim r*dop bugun ne zirvalayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duygulanmayan Galatasaraylı değildirsabah sabah huzunlendim ;(

Duygulanmayan Galatasaraylı değildir
Keşke Hoca İtalya daha da çok kalıp daha çok başarı yakalasaydı Fiorentina sonrasına...hakkederdi.
Kim bilir hangi Avrupa takımları onu istedi, ama o daima "Galatasaray" dedi!
GSC Transfer İstihbarat Şefi
FCSB dün acayip bir maç oynadı biraz takip ettim , rakibi 44. dakikada 10 kişi kaldı ona rağmen maç uzatmaya gitti. Uzatmada rakibi 9 kişi kaldı ve 9 kişilik takımdan 2 gol yediler. Hiç çekinmem o yüzden FCSB den ama Rangers sıkıntı.Iyi bari Milan'dan yırtmışız, FCSB ve Rangers sıkıntı yaratabilir bu rakiplerden, Reims'in de sağı solu belli olmaz hayırlısı.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duygulanmayan Galatasaraylı değildir
Keşke Hoca İtalya daha da çok kalıp daha çok başarı yakalasaydı Fiorentina sonrasına...hakkederdi.
Kim bilir hangi Avrupa takımları onu istedi, ama o daima "Galatasaray" dedi!
GSC Transfer İstihbarat Şefi
olm bas git
Sakatlık, kart cezaları, yorgunluk bunlar illa ki olacak kadromuz çok dar malesef. Ozan Kabak tarzı yükselenler olmazsa zorEtebo iyi çıkarsa ve sağlam 1 adet ön libero transferi ile şampiyon olur mu Galatasaray'ımız (sakatlık vs aksi durum olmazsa)?
Maçları hakkında fikrim yok, Coman ve Dennis Man iyi oyuncular. Dün Neftçi'de ki Lawal bile baya zorladı bizi o oyuncularda zorlarFCSB dün acayip bir maç oynadı biraz takip ettim , rakibi 44. dakikada 10 kişi kaldı ona rağmen maç uzatmaya gitti. Uzatmada rakibi 9 kişi kaldı ve 9 kişilik takımdan 2 gol yediler. Hiç çekinmem o yüzden FCSB den ama Rangers sıkıntı.
Dün takip o maçı biraz. Maç özeti bakayım dedim 25 dakikaFCSB dün acayip bir maç oynadı biraz takip ettim , rakibi 44. dakikada 10 kişi kaldı ona rağmen maç uzatmaya gitti. Uzatmada rakibi 9 kişi kaldı ve 9 kişilik takımdan 2 gol yediler. Hiç çekinmem o yüzden FCSB den ama Rangers sıkıntı.
Inter yakışırdı Reise![]()
Fatih Terim hakkında bomba iddia
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı..www.nethaber.com
sabah sabah huzunlendim ;(
Aga bu nedir yavMaçları hakkında fikrim yok, Coman ve Dennis Man iyi oyuncular. Dün Neftçi'de ki Lawal bile baya zorladı bizi o oyuncularda zorlar
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
25 Dak hayatımdan silemem.Aga bu nedir yav
Izleyeyim birazdan sağolasin, tek maç olduğu için elemeler, birkaç futbolcu hayatının maçını oynasa tur gider elden. Dün de Neftçi bir anda ''ne kaybedebiliriz ki lan?'' moduna girince maç bi anda sallantıya girdi. Kalemizde Fatih Öztürk olduğu için rakipte ki 1-2 yetenekli oyuncunun 2-3 tane net pozisyona girmesi çok tehlikeli bizim adımıza. Ha zaten bu takımları eleyemiyorsan Avrupa'da ne işin var derler orası ayrıAga bu nedir yav