Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.991
- 39.802
- 3.993
Bu arada zorya takımı fenere kiralama parası vermedi o 1.5milyon Euro haberleri sallamasyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali gecenin sucu yok kavga gündüz olmus![]()
![]()
Ben ve @Berke Deniz de aynı insanın davranışları sonunda ceza almıştık.Hepinizden özür diliyorum ama provokatörlere dayanamam. Amaçlari Forumun tadini kaçirtmak olan insanlara anlam veremiyorum
Saygilar
Mesela hakket etobo nun şeyi mi laBen ve @Berke Deniz de aynı insanın davranışları sonunda ceza almıştık.![]()
********************* dediii

La psyhco nassınGötze gelmeden kufuru geldi
Evet abi. Önemli bir konuda iki rentaşımız son derece kalender bir tartışma yaşadı.Mesela hakket etobo nun şeyi mi la
Götze gelsin ister misin?Götze gelmeden kufuru geldi
R.I.P Ali KemalHepinizden özür diliyorum ama provokatörlere dayanamam. Amaçlari Forumun tadini kaçirtmak olan insanlara anlam veremiyorum
Saygilar
Mesele, sen alırsın ben alırım değildir umarımEvet abi. Önemli bir konuda iki rentaşımız son derece kalender bir tartışma yaşadı.
Dayı bu bana hala hatıra avrosu yollamadı.La psyhco nassın
soralım => @Dr CkEvet abi. Önemli bir konuda iki rentaşımız son derece kalender bir tartışma yaşadı.
Yani gösteris icin bizim scout elemanlari...hagi öneri ya alın dedi comanı. Yıllardır planlama 0 bizde. Elmnder falan oyuncu oluyor güya adamın bir tane önerisini dinledigimizi sanmıyorum. Scout arsiv yapıyor anca
Nikahı kıydıkları gün, alyansı takmış maaş kartını da hanımına vermiş.Dayı bu bana hala hatıra avrosu yollamadı.
El ve ağız dayı meseleMesele, sen alırsın ben alırım değildir umarım