Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Transfer sihirbazı Abdurrahim lafı bedavaya oyuncu arıyoruza getiriyor biz de burada Nainggolan - Singurtson bekliyoruz. Şaka gibi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antuya malzeme veriyoz
Onlar kendi hallerine baksın ya da gitsinler TFF önünde paspas çeksinler daha fazla penaltı İçin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorma benifatih terime yönelttiğim eleştirileri okumanı istiyorum
eğrisini doğrusunu konuşalım
Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)
Ali Yavuz ısınarak görevini tamamladı. Aksam sporu yapti yavrucak iste ne güzel.www.gscimbom.com
Eteboyu aldık bir tanede daha alıcaz diyor burada 1 tane mi![]()
Genel olarak doğru ama bence "büyükler" haricindeki takımlar daha büyük tehlike.Antep maçını ölçü almamak lzm. 3 buyuklere karşı böyle açık oynayamazsın. Savunma arkasina atilan her top istisnasiz pozisyon oldu. Arada bayağı bi kalite farkı vardı. Biraz ciddi olsak ilk yarı 5 olmustu maç.
Sumudicanin oyun anlayisi boyle. Bu oyunla gercek rakiplerin olan anadolu takimlarindan puan alabilirsin, ama 3 buyuklere boyle tedbirsiz cikamazsin. Gecen sezonun acilis macinda ayni oyunla fenerbahceden 5 yemislerdi
Mactan 2 gun once 3 puan bol gollu diye yorum atmistim. Bosuna degildi o yorum.![]()
Umarım seninle aynı şeyi düşünüyorlardır.
Yine aynı terane.Devre arasi kiralık oyuncu arama loading...
Ben de aynı şeyi düşünüyorum .
Kanat için yazmıştım zaten, düzelttimÖzellikle kanat işi kesin devre arasına kaldı bence
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de aynı şeyi düşünüyorum .
Hoca gayet açık etti politikayı.
Belhanda gitmezse , elde olan 1 milyonla birşeyler yapmaya çalışırız.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi