Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozornwafor ve Sekidikayi umarim toplam 300 bine kiralariz. Jimmy Durmazi para vermeden serbest birakabiliyorsak yapalim. Mustafa kapidan 300 bin geldiyse, 1,35 milyon bütcemiz olur. Belhandayi hoca bence 4-4,5 milyon euro altinda satilmasina izin vermez. Ordan gelen parayla 5,5 milyon bütcemiz olur. Babele 2 milyon verelim ve o bize 2 milyon veren takim getirsin.

7,5 milyon bütce olmus olur. Belhanda, Babel ve Jimmy gitti diye 6,65 milyon maas yükünden kurtulmus oluruz.

2,5 milyon + 10% payla Haugeyi alsak ve kendisini 500-600 bin maas versek, 1 milyona ve 3,35 maasli Sigurdssonu kiralasak ve geri kalan 4 milyon yetmezse Luyindama modelinde bir orta saha kiralasak (4 kiralik 2-3 milyon zorunlu satin alma opsiyon gibi), ve ona max 1,5 milyon maas verirsek karli cikariz bu isin icinden.

Ozornwafor ve Sekidikayi umarim toplam 300 bine kiralariz. Jimmy Durmazi para vermeden serbest birakabiliyorsak yapalim. Mustafa kapidan 300 bin geldiyse, 1,35 milyon bütcemiz olur. Belhandayi hoca bence 4-4,5 milyon euro altinda satilmasina izin vermez. Ordan gelen parayla 5,5 milyon bütcemiz olur. Babele 2 milyon verelim ve o bize 2 milyon veren takim getirsin.

7,5 milyon bütce olmus olur. Belhanda, Babel ve Jimmy gitti diye 6,65 milyon maas yükünden kurtulmus oluruz.

2,5 milyon + 10% payla Haugeyi alsak ve kendisini 500-600 bin maas versek, 1 milyona ve 3,35 maasli Sigurdssonu kiralasak ve geri kalan 4 milyon yetmezse Luyindama modelinde bir orta saha kiralasak (4 kiralik 2-3 milyon zorunlu satin alma opsiyon gibi), ve ona max 1,5 milyon maas verirsek karli cikariz bu isin icinden.
0C5DC5E8-A738-4C83-8673-AF6B48CA2FD8.webp

___Taylan___Etebo
______Pastore

Hoca 2 #8 1 #10 ile oynamak istiyor... Zaten bizim ligde Ofans kazanır.

Pastore çok kaliteli bir Futbolcu, lakin defans ve mücadele bekleme ondan. O açıdan Etebo-Taylan tandemi olabilir.

Son düzenleme:
Hakan Unsal Turk futbol tarihinin gelmis gecmis en iyi solbekidir. Henuz 22 yasinda gelmisti bize. Hucumu hep iyi, geri donusleri vasatti ilk basta. Her yil uzerine koydu ondan sonra. Eh 22 yasinda bir adaminda acemilik donemi olsun mumkunse.
Kendini geliştirmese en iyi sol ek olamadığı gibi anadolu topçusu olurdu. Ofansı iyi dediğin adamın ortalarını otobandan topluyolaedı. Ama kendini inanıomaz geliştirdi. Kazma bir adam muz orta yapr hale geldi. Bu anlamda örnek bir oyıncudur. Hakana falan kaf atmıyoruz sadece katettiği gelişimi ön plana öıkaeıyorum. Hamaset yapmaya gerek yok.

Yönetim şimdi bu galibiyet ile tam rehavete girdi. 2 hafta beklerler etebo gibi fırsat transferi kovalarlar. Bu arada belhanda olayı patladı mi acaba?

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biatçı denildiği zaman aklıma reyzciler ve terimciler gelir rtsh.

hoca dün sorgulamayın biat edin demeye getirdi tekrar lafı dikkatini çekerim

Biat “yöneticilik tevdi etmek, birinin yöneticiliğini benimsemek” demektir. Körü körüne asla bağlanmak demek değildir. Buna en güzel örnek ise:
Hz. Ömer hutbede cemaate şöyle seslendi:
“Ben haktan ayrılırsam ne yaparsınız ”
Bir sahabe cevap verdi:
“Seni kılıcımla düzeltirim ya Ömer!”
Hz. Ömer ellerini açarak;
“Ya Rabbi! Sana şükürler olsun ki ben Senin adaletinden ayrılırsam, beni kılıcıyla doğrultacak cemaate sahibim”

Ancak bizim halktan kopuk dine (ve ona dair ne varsa) düşman kesim, bu kavramı halkın belli kesimini aşağılamak için anlamını bilmeden ve anlamından saptırarak kullanır. Burda da cehaletlerini ortaya koyarak Galatasaray değerlerine hakaretamiz cümlelerle saldırmayın dediğinde biatçı (anlamından koparılmış ve kendilerince yeni bir anlam yükletilerek) oluyorsun. Hakaret ve zırvaları da eleştiri oluyor veya düşünce özgürlüğü oluyor.. arkadaş! Bir dur hakaret edemezsin dendiğinde ise bir vaveyla koparıyorlar dersin ki kıyamet kopmuş; beni sindiremezsin düşünceye özgürlük deyip nara atıyor..
evet, bizi biatçılıkla suçlayan baği’ciler; fitne ve fesatçılıklarınıza izin veremeyiz. İstediğiniz kadar saldırın.. yaşasın Galatasaray değerleri: Ali Sami Yen, Metin Oktay ve Fatih Terim
ELEŞTRİYE SONUNA KADAR EVET; KÜFRE HAKARETE VE TROLLÜĞE HAYIR.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Taylinho ya güveniyorum.
Bir kere çok koşuyor ve mücadele ediyor.

"Gençliğinde" Salih den daha yetenekli görülüyordu.

Yahu Hakan Unsal daha once de cok iyi oyuncuydu. Asil Abdullah'i istemesi sacmaydi. Elinde iyi solbek varken gidip parayla Abdullah'i mi alacaktik. Ayrica bu soylem yalan diye biliyorum. Birkac kisi yalanladi. Tam Emin olmasam da %99 uydurma haberdi.
Ucuz orneklerle Fatih Terim'i yuceltmeyi birakin, kimseye birsey ispat etmek zorunda degil

Hakan bırak oyunculuğu orta bile açamıyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha önce demi çok iyi topçuydu. :)

tam bir leşti. Defansta kazma ogansta dağlara taşlara vuran fiziği ile bişwylwr yapmaya çalışan ve enistenmeyen oyuncuydu. Apo milli sol bekti ve apo nöbeti tuttuk o dönem ama olmadı. Ama hakan kendini inanıomaz geliştirdi. Apo yu bile solladı aonradannn. Kısacası adamın son haline bakıp yorum yapmayın ilk günlerine göre konuşun.
Aynen

1. Elabdellaoui
2. Linnes
3. Luyindama
4. Marcao
5. Ozornwafor
6. Saracchi
7. Donk
8. Belhanda
9. Etebo
10. Feghouli
11. Babel
12. Sekidika
13. Diagne
14. Falcao

Muslera’nin lisansi henuz cikartilmadi ve cikartilmayacak gibi. Sekidika’yi kiralik yollayip bir orta saha aliriz transfer donemini oyle kapatiriz. Belhanda ve Babel gitmedigi surece 2 orta saha ve sol kanat beklemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt