Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
kesssss berna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birak batsinlar nefretliküzülüyorum konuşulan isimlere bak.fenerbahçe'nin vizyonu zahavi ya da valencia olmamalı. oyunlarla falan bizi aşağı çekmek yerine kendilerini yukarı çekmeyi akıl etseler ne batma tehlikesi yasarlar ne baska birşey ve daha kaliteli bir lig olur.
ama ne yazık ki o avrupa vizyonu bir tek bizde var ülkede.
Birak batsinlar nefretlik
Onlar batmaz, biz kendi yagimizda kavruluyoruz. onlarda koc sahenk ulker limak aydinlar saran ve daha fazlasi bitmezöyle söyleme. rakibin ne kadar iyi olursa sende o kadar kendini geliştirirsin. aynı gemideyiz , bugün onlar batsa yarın biz batarız.
Aha çıktı seninki a sporakesssss berna
kimmis o!!A
Aha çıktı seninki a spora
Berna'nkimmis o!!
Ne var bunda? Irkçılık nerede?bir irkci söylem daha, ne oluyor bu yöneticilere akil erdiremiyorum, nedemek cig et yemiyor? hayvanmi bu, kesinlikle sahsen kabul etmiyorum.
Sanki kimse gitmeyip sadece 1 kisi alacagiz
bana ne olm bu hanımdanBerna'n
Zaten kimse gitmez dedim. Artik kiralik veya bosta biri geleceksadece 1 kişi alacaklarsa Belhanda kalır öyle bi senaryo da, ha bu bütçeyle Belhanda gitmeden kimi, nasıl alırlar orası meçhul
Ne bileyim seviyorsun gibi geldibana ne olm bu hanımdan
bana böyle söylemler ters. cig et ne alaka? taraftar söylese bisey demem ama sen örnek profilsin, daha dikkatli kelimeler kullanilmali.Ne var bunda? Irkçılık nerede?