- 20 Ağustos 2017
- 24.615
- 16.795
- 1.898
Ne yatabiliyosun ne de kaldirabiliyorsun. Yazik olmus genc yasta kaybettik seni de.ilk kez böyle oldu abi inan yatamıyordum![]()
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yatabiliyosun ne de kaldirabiliyorsun. Yazik olmus genc yasta kaybettik seni de.ilk kez böyle oldu abi inan yatamıyordum![]()
Ne yatabiliyosun ne de kaldirabiliyorsun. Yazik olmus genc yasta kaybettik seni de.
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
emre kim renkta emre can mı gayet iyi olurSol iç Emre
Sag ic Etebo olacağına göre bir tane Regista almamiz lazim. Okay veya baskasi. Taylana güveniyorum ama fazla mal göz cikarmaz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kılınçemre kim renkta emre can mı gayet iyi olur
malcaymış renktaş
aynı takımdan Patrick Berg ön libero o da gayet iyi gibi ayağı düzgün iş yapar biri gibi. Belhanda'dan gelen parayla Hauge+ Berg'i alamaz mıyız acaba? Hauge'ye yoksa 10 falan mı istiyorlar?
Manu yazar giderseYasin çakmak da twit atti belhanda ile ilgili, gidici diye. Çok girmez bu olaylara genel kurul üyesi. Bakalım yarın resmi açıklama gelebilir.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmîlesmeden yazmaz o. Bence ihtimal yüzde 99 şu an. Çoğu işaret onu gosteriyor.
O keline tükürdüğümden de kurtuluyoruz.