Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.517
- 73.498
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o dönem askerdeydim marcaoyu izledigimi hatırlıyorum ama luyindama hiç yok bende gazinoda maça bakarken direkt maçta gördüm, maiconun gidişi falan...Luyindama marcaonun geldiği Ocak donemi
6 numara aramıyoruz gibisinden bir şey söyleyince bu sonucu çıkartmıştım ama sağ iç daha mantıklı tabi. Çapa 6 numara lazım öyleyse her halukardaYok Etebo sağ iç oynar. Geçen yılki Ömer Bayram rolünde.
o dönem askerdeydim marcaoyu izledigimi hatırlıyorum ama luyindama hiç yok bende gazinoda maça bakarken direkt maçta gördüm, maiconun gidişi falan...
karanlık dönemim
Oyun içinde hiç yok herif yav, öyle şapkadan tavşan çıkarabilecek bir oyun da oynamıyor2 gol atmasina ragmen ben falcaoyu kesip diagne 11le baslarim basaksehir deplasmanda
Neftçi maçına Ali Yavuz başlar mı2 gol atmasina ragmen ben falcaoyu kesip diagne 11le baslarim basaksehir deplasmanda
bugün o kadar etkisiz değildi yav hava toplarında falan cilibodjiyi zorladı top indirdi falanOyun içinde hiç yok herif yav, öyle şapkadan tavşan çıkarabilecek bir oyun da oynamıyor
2 gol atmasina ragmen ben falcaoyu kesip diagne 11le baslarim basaksehir deplasmanda