Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
üstat sarıoğlu biraz heyecanlı gibi idi konusurken ama aşacaktır bunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emrah Duvar @Ibrahim Özveren sizden utanıyormuş berke
bugün attıgı mesajları bi gör, ********************* şeklinde kalp, ıslak külot falan bloklamakta haklısın abi ben bile foruma girmek için odama geçiyorumBende foruma girer girmez evvela Emrahi blokluyorum. Ne olur ne olmaz, yalnis yerde mesajlari cikar ortaya diye. Sonra ortam musait olunca kaldiriyorum bloku
Adamın dibi be reyizimÇok efendi bir insan.
semih çiğdeme benzetiyorum efendilikteÇok efendi bir insan.
bugün attıgı mesajları bi gör, ********************* şeklinde kalp, ıslak külot falan bloklamakta haklısın abi ben bile foruma girmek için odama geçiyorum
Siber zorbalık olmayınca masanın altından kalkmışsınbugün attıgı mesajları bi gör, ********************* şeklinde kalp, ıslak külot falan bloklamakta haklısın abi ben bile foruma girmek için odama geçiyorum
Belhandanın gitmesi içinben eteboyu niye aldık hala anlamıs degilim kapalı kutu ne cıkacak belli degil .ndiaye az bucuk ne vercegi belli adam niye onun yerine bunu aldık
Su götürmez bir gerçek.semih çiğdeme benzetiyorum efendilikte
Kondogbia cok zor yadüstü coktan eledik onu
kondogbıayı konusuyoruz
belhandanın gidisiyle cok alakasız cünkü etebonun mevkisi ne o bile belli degil henüzBelhandanın gitmesi içinSu götürmez bir gerçek.