Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jsjsj evet gorucez herkes toplama takım Gaziantep gibi oynarken Omar baya fark yaratır kesin, Mariano'nun oyuna kattığı akıl ve kurduğu oyunları görmemek için kör olmak lazım ve çokça arayacağız birlikte göreceğiz.

Mariano hücum yönünden mükemmeldi

Ama savunma yönü zayıftı kabul etmek gerekir.

Omar işin savunma yönünü de iyi yapıyor, üstelik gel git halinde

Mariano ileri çıktığı zaman iyi işler yapıyordu ama dönene kadar topu santraya dikiyorduk

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Omar tam bi cengaver
Emre kılıç çok beğendim Mert Hakan’dan 2 gömlek üstün oyuncu ama biraz daha pişmesi lazım
Arda’nın tekniği var ama maç kondisyonu eksik bence net katkı sağlar Arda
Feghouli yi beğendim biraz daha toparlarsa çok rahat oynar kanatta
Falcao aslanım maç antrenmanları kondisyon yüklemeleri sonrası baya toplamış kendini ligin içinden geçecek inşallah iyi bir başlangıç oldu
Diagnede baya istekli

Bence takım olarak iyi bir uyum yakaladık bir kanat bir 6 no alırsak baya farklı bi takım oluruz

Mariano hücum yönünden mükemmeldi

Ama savunma yönü zayıftı kabul etmek gerekir.

Omar işin savunma yönünü de iyi yapıyor, üstelik gel git halinde

Mariano ileri çıktığı iyi işler yapıyordu ama dönene kadar topu santraya dikiyorduk

Tek mesele bu değil ki gayet oyunu açıyordu Mariano, çıkarken elimizi rahatlatiyordu dün ki maç bir kıstas değil herhangi bir zorlama olmadı ki defoları gözüksün hatta dün Mariano olsa belki daha efektif olurdu çok açık maçtı.

Tek mesele bu değil ki gayet oyunu açıyordu Mariano, çıkarken elimizi rahatlatiyordu dün ki maç bir kıstas değil herhangi bir zorlama olmadı ki defoları gözüksün hatta dün Mariano olsa belki daha efektif olurdu çok açık maçtı.

Hücüm yönünden evet mariano ama dediğim gibi omar savunma yönünden bana güven verdi, güçlü ve atletik bir oyuncu.
Üstelik hücumu da kötü değildi birkaç güzel ortası vardı.

Omar tam bi cengaver
Emre kılıç çok beğendim Mert Hakan’dan 2 gömlek üstün oyuncu ama biraz daha pişmesi lazım
Arda’nın tekniği var ama maç kondisyonu eksik bence net katkı sağlar Arda
Feghouli yi beğendim biraz daha toparlarsa çok rahat oynar kanatta
Falcao aslanım maç antrenmanları kondisyon yüklemeleri sonrası baya toplamış kendini ligin içinden geçecek inşallah iyi bir başlangıç oldu
Diagnede baya istekli

Bence takım olarak iyi bir uyum yakaladık bir kanat bir 6 no alırsak baya farklı bi takım oluruz

Luyindama gibi genç kule bir ön libero koysak herkesi tokatlarız ligde.

En büyük eksiğimiz ön libero.

kanat, on numara transferi yapılmaz anlarım ama iyi bir ön libero almamak takıma ihanettir

Jsjsj evet gorucez herkes toplama takım Gaziantep gibi oynarken Omar baya fark yaratır kesin, Mariano'nun oyuna kattığı akıl ve kurduğu oyunları görmemek için kör olmak lazım ve çokça arayacağız birlikte göreceğiz.
İkisinin masaya koydukları şeyler farklı. Falcao-arda-feg gibi durağan adamlarla oynadığımız için dinamizm ekstra görünüyor biraz da mevzu bu.

Arda-sarrachi kanadından oynayan takımlar bizi baya dağıtır şükür marcao formda sarrachinin arkasını topluyor

İkisinin masaya koydukları şeyler farklı. Falcao-arda-feg gibi durağan adamlarla oynadığımız için dinamizm ekstra görünüyor biraz da mevzu bu.
Öyle de fiziksel olarak geriye gidecek, sonra da ağızlarına geleni söyleyecek bugün övenler.

Ben çok sıkıldım bu zihniyetten.

Öyle de fiziksel olarak geriye gidecek, sonra da ağızlarına geleni söyleyecek bugün övenler.

Ben çok sıkıldım bu zihniyetten.
Maç başlamadan önce hepsine sövüyorlar maçtan sonra övüyorlar dediğin gibi muhtemel kötü sonuçta yine sövecekler. Bu yine iyi bir de micro boyutu var maç başlığında 3 dakika arayla bir topçu kral ve çöp ilan edilebiliyor o yüzden saldım ben o kısmı.

Piri efekt ve oyuncunun kendi mantalitesiyle fizik olarak düşmeyeceğini umacağız. Zaten o da düşerse arda-feg sürünür falcao da hastaneden bize destek verir.

Arda-sarrachi kanadından oynayan takımlar bizi baya dağıtır şükür marcao formda sarrachinin arkasını topluyor
Arda kanadını defansif olarak rahatlatan bir adam aslında sıkıştığında gelir top alır istasyon olur, içeri hareketlenip koridor açar, rakibi kovalar top çalar vs. Tabii 3-4 sene önceki hali bu.

Dünkü maç çok güzel oynadık sevindik ama abartmamak lazım. İlk hafta fiziksel olarak takımlar oturmamış durumda. Fb ve başak maçlarında görelim omar, taylan, ardayı emreyi ve takımı sonra daha sağlam yorumlayabilirz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda kanadını defansif olarak rahatlatan bir adam aslında sıkıştığında gelir top alır istasyon olur, içeri hareketlenip koridor açar, rakibi kovalar top çalar vs. Tabii 3-4 sene önceki hali bu.
Dün nefesi yetmedi form tutarsa olabilir lakin böyle devam ederse zor bence.Tabi yanılabilirim belli olmaz

15. Dakikada götünden solumaya basladi malesef iyi niyetli ama olmuyor. İşin top rakipteyken ki kismi icin konusuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt