- 4 Aralık 2009
- 14.394
- 10.986
- 2.498
Günaydın ahali. Daha 1 maç oynadık. Belhanda ve Babel hala defolup gitmeli ve hala bu takıma 2 orta saha 1 kanat şart. Unutmayalım lütfen...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda demeyin ya, Arda ancak son 20 dakikalik oyuncu durumunda, oda maci önde götürüyorsak öyle girmeli, topu tutabilmek adina. Basaksehire karsi dünkü 11 ile baslarsak orta saha bildin delik desik olur.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Omar tam bi cengaver
Emre kılıç çok beğendim Mert Hakan’dan 2 gömlek üstün oyuncu ama biraz daha pişmesi lazım
Arda’nın tekniği var ama maç kondisyonu eksik bence net katkı sağlar Arda
Feghouli yi beğendim biraz daha toparlarsa çok rahat oynar kanatta
Falcao aslanım maç antrenmanları kondisyon yüklemeleri sonrası baya toplamış kendini ligin içinden geçecek inşallah iyi bir başlangıç oldu
Diagnede baya istekli
Bence takım olarak iyi bir uyum yakaladık bir kanat bir 6 no alırsak baya farklı bi takım oluruz
Çok ciddiyim şimdi bu maç biraz hareketlenince forumda sözlükte sosyal medyada falan herkes bayılıyor Belhandaya şu anCiddimisin ustad linç yeme konusunda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye çok efsane adam.Yillardir tanırım söylediğinin çıkma ihtimali yüzde sıfır olduğu için tam tersini düşünmek duyum oluyor.Şu adamı paylaşmayın lütfen.
Onu geçtim kolpacının tekiydi hep de.Niye çok efsane adam.Yillardir tanırım söylediğinin çıkma ihtimali yüzde sıfır olduğu için tam tersini düşünmek duyum oluyor.![]()
SaygilarimlaOoo 2000 lerin efsane isimlerinden baris beyKazandığı hiç savaş olmadı.
![]()
Aynen onu unutmusum,aklimda sadece kolpaligi kalmış.Onu geçtim kolpacının tekiydi hep de.
Şampiyonluğa giderken yönetimi dava etmek, Galatasaraylılıkla bağdaşmaz. İsmi bile anılmamalı.
Öyle de fiziksel olarak geriye gidecek, sonra da ağızlarına geleni söyleyecek bugün övenler.
Ben çok sıkıldım bu zihniyetten.
İlk iki sene için doğru diyorsun ama geçen sene temposuzluktan sahada bizi frenleyen bir yapısı vardı.Jsjsj evet gorucez herkes toplama takım Gaziantep gibi oynarken Omar baya fark yaratır kesin, Mariano'nun oyuna kattığı akıl ve kurduğu oyunları görmemek için kör olmak lazım ve çokça arayacağız birlikte göreceğiz.
Rezil de etti , vezir de. İstikrarsız bir oyuncu benim gözümde.Jsjsj evet gorucez herkes toplama takım Gaziantep gibi oynarken Omar baya fark yaratır kesin, Mariano'nun oyuna kattığı akıl ve kurduğu oyunları görmemek için kör olmak lazım ve çokça arayacağız birlikte göreceğiz.