Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar tam bi cengaver
Emre kılıç çok beğendim Mert Hakan’dan 2 gömlek üstün oyuncu ama biraz daha pişmesi lazım
Arda’nın tekniği var ama maç kondisyonu eksik bence net katkı sağlar Arda
Feghouli yi beğendim biraz daha toparlarsa çok rahat oynar kanatta
Falcao aslanım maç antrenmanları kondisyon yüklemeleri sonrası baya toplamış kendini ligin içinden geçecek inşallah iyi bir başlangıç oldu
Diagnede baya istekli

Bence takım olarak iyi bir uyum yakaladık bir kanat bir 6 no alırsak baya farklı bi takım oluruz

Fegh ağırlaşmış biraz, yoksa skor 5-1 idi. Diagne çok can yakacak bu yıl ve ben ondan umutluyum. Yeter ki destek görsün biraz. Etebo takıma uyum sağlarsa ve iki takviye (özellikle hızlı kanat) 11 gayet iyi olur. Ancak 5 oyuncu değişikliği hakkı var ve bunun için artık 11 seviyesinde en az 6- 7 topçu gerek. Gitmesi gerekenler olduğu gibi gelmesi gerekenler de var ve umarım bu sirkülasyon gerçekleşir. Bir de müslera acil dönmeli, kale gerçekten boş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Niye çok efsane adam.Yillardir tanırım söylediğinin çıkma ihtimali yüzde sıfır olduğu için tam tersini düşünmek duyum oluyor.
Onu geçtim kolpacının tekiydi hep de.

Şampiyonluğa giderken yönetimi dava etmek, Galatasaraylılıkla bağdaşmaz. İsmi bile anılmamalı.

Bu kadar taraflı olunmaz :) Gol krallığına bakacaktım Tff'de göstermiyor listeyi.Ntv Spor'da bizim goller dışında diğer golleri girmiş.Fb'nin 2 golü de ilk 2'de :D

Öyle de fiziksel olarak geriye gidecek, sonra da ağızlarına geleni söyleyecek bugün övenler.

Ben çok sıkıldım bu zihniyetten.

Fiziksel olarak var isen bu meydanda o zaman hep kondisyonunu koruyacaksın, korumasan profesyonel değilsin ve aldığın paranın hakkını vermiyorsun demektir. Bir mariano değil ama farklı meziyetle aratmıyor marianoyu. Yaşı itibari ile mariano savunmada error veriyordu. Herşey iyi olacak inş. Geçen yıl Denizli maçını düşünün ve nasıl bir başlangıç yapılmıştı; bu yıl nasıl yapıldı.. bu futbol umut oldu. Ve şu da unutulmasın Antep bir Rize değil; Antep gibi diri iki veya üç takım ya var ya yok. İnanalım ve birlik olup hedefe kilitlenelim.. Allah’ın izni ile 23. Şampiyonluk bu yıl gelecek.. yeter ki aramızdaki 1907Ariflerin oyununa gelip takıma teknik heyete saldırmayalım.. çünkü sadece takımlarla oynamayacaz, en büyük rakip tüm kötülüklerin anası Koç sermayesi... bu sermaye takım da satın alıyor, kural da tanımıyor, siyasetle de iş tutuyor, tffyi de etkiliyor, mhk değiştiriyor. Ama 1905li arifsiz Koç sermayesinin uşağı solcu arifler gelip burda taraftarı tdye ve takıma karşı kışkırtıp şike yapan ve yapmaya devam eden takımının şampiyonluğu için çaba gösterecek.. Mantıklı olup yeri gelince eleştirecez ama desteğimizi asla kesmeyecez.. birlikte yürüyecez hata yapsalar ellerinden tutup kaldırmaya çalışacaz gücümüz nisbetinde; ama KOÇ SERMAYESİNE TESLİM OLMUŞ MEDYAYA VE TARAFTAR GÖRÜNEN ELEŞTRİ ADI ALTINDA İÇLERİNDEKİ KİN VE DÜŞMANLIĞI KUSAN SATILIK ŞAHAİYETSİZ TROLLERE ASLA AMA ASLA TESLİM ETMEYECEZ.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar ben foruma Pc'den neden giris yapamıyorum? Sacma sapak bir hata alıyorum üye girisi kısmına tıkladığımda.

" Cookies are required to use this site. You must accept them to continue using the site. "

Yardımcı olabilecek birisi var mı?

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünden biraz bahsedersek isim isim bakıldığında herkes güzel oynadı lakin rakip antepti çok açık vererek oynadı savunmaya çekilmektense hücum yapmayı seven bi tdleri var o yüzden dün rahat bir oyun oynadık hemen abartmaya baslamayalım sonra bu övdüğünüz isimlerin hepsine sövüyorsunuz

Feghouli de geçen sezonun 2.yarısından beri fenerdeki garry rodriguez e dondu.. .Deli gibi gol kaçırıyor...Normalde bitiriciligi bu kadar kötü bir adam değildi ama kaçıra kaçıra özgüveni azalmış kale önünde.

Jsjsj evet gorucez herkes toplama takım Gaziantep gibi oynarken Omar baya fark yaratır kesin, Mariano'nun oyuna kattığı akıl ve kurduğu oyunları görmemek için kör olmak lazım ve çokça arayacağız birlikte göreceğiz.
Rezil de etti , vezir de. İstikrarsız bir oyuncu benim gözümde.
Yerlerde sürünerek , arkasına rakibi kaçırdığını da çok hatırlıyorum.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt