- 26 Ocak 2013
- 24.973
- 16.601
- 1.768
Berna'nın üzerine çok gidildi, kadını bir yerden haklı görmem lazımdıyaw sen de bilion da öyle olduğunu şimdi burda şey yapıon hadi neyseeeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berna'nın üzerine çok gidildi, kadını bir yerden haklı görmem lazımdıyaw sen de bilion da öyle olduğunu şimdi burda şey yapıon hadi neyseeeee
Dinle kanka
Dinle kanka
Bitmede yakin birsey var mi? Bir de belhandanin gitmesi kesin miWheelchair yalan haber, üzerine konuşmaya değmez arkadaşlar
benim kalkiyo semih cigdem bana gulucuk atincaForumda bir insanın götü nasıl kalkabilir ki? Forum yahu, alıyorsun klavyeni yazıyorsun.
Bence 1 oyuncuyu orta saha icin dedi, kanat da gelecektirUmarim bu 1 oyuncu alma plani Belhanda gitmezse icindir. Giderse 2 adam alinir o parayla.
Kanat sart ama. Babele bonservisini eline versinler ve bir kanat alsinlar.
Renktaş ben isim versin demiyorum ki. Şununla ilgileniyoruz filan diye. Mevzu da o değil zaten. Herifi burda paşam, reis, kral diye yağlayıp balladıkları halde tenezzül edip herhangi bir şekilde cevap bile vermiyor yav. Ben işin orasındayım.Coulibaly ismi duyuldu oyuncunun fiyatı arttı.Burda geçen bir duyum yazdı biri aldı tweet attı.Anlaşma olmadan isimlerin duyulmaması en iyisi..
Burada gelisme var gibi konustu sanki. Olumlu veya olumsuz bi transfer konusmasi varulan alb!! terimin aciklamasi daha can sıkıcıydi bence benim acimdan![]()
Yazdım müsaitse gelir buraya..Renktaş ben isim versin demiyorum ki. Şununla ilgileniyoruz filan diye. Mevzu da o değil zaten. Herifi burda paşam, reis, kral diye yağlayıp balladıkları halde tenezzül edip herhangi bir şekilde cevap bile vermiyor yav. Ben işin orasındayım.
Hava cok kasvetli uyku yapyo ya,ulan iyki 8de kalktik.![]()
Bunları günlüğüne yazsana kral15 dk daha dalam ben uykuya,gozum dinlene
Bunları günlüğüne yazsana kral
Muhtemelen değildir reis. Şu sıralar atomu parçalamakla meşguldür muhtemelen.Yazdım müsaitse gelir buraya..